Índex de continguts


Viure davant del mar

Viure davant del mar tot són avantatges.

Viure davant del mar comporta molts avantatges per al nostre benestar físic i mental. A més de poder gaudir de més de 300 dies de sol a l'any, en un lloc envejable i d'un clima excepcional, també millora la nostra salut, què més podem demanar? Doncs tot això ho podem trobar als apartaments d'Oropesa del Mar/Cabanes, (Castelló), al costat de Marina d´Or.

Viure davant del mar i la facilitat per fer Esport.

Gràcies a la facilitat de sortir per fer esport, a l'absència d'intens trànsit ia un clima immillorable, viure a prop del mar ajuda que en tinguem una vida més activa, que repercuteix en la millora de la nostra salut física i mental.

Disminueix l'Estrès amb un Apartament a primera línia de Platja

Segons dades de la Organització Mundial de la Salut (OMS), la tranquil·litat del mar i en general de l'ambient de la costa, ajuda a eliminar l'estrès acumulat i mantenir nivells d'estrès més baix.

Benestar General.

La sensació de felicitat i les estades en espai de costa ajuden a crear un estat de «benestar general» a les persones.

Millora la teva respiració.

Viure a prop del mar millora la nostra respiració. La humitat del mar i el iode dissolt a l'aire afavoreix la disminució de bacteris al nostre sistema respiratori.

Ajuda al teu Metabolisme.

El mar és la font més abundant de iode al món i ens ajuda a regular el nostre metabolisme.

Viure a prop del mar influeix en la nostra bellesa.

La sorra de la platja ens torna la bellesa (sí, com vas llegir), perquè és el millor exfoliant natural de la pell. 

Laigua de mar pot tonificar la pell i els músculs. El moviment de les onades té un efecte de massatge al nostre cos, que afavoreix la circulació i condicionament de les fibres musculars. 

Gaudim de l'entorn amb activitats

Viure al costat del mar ens permet fer activitats úniques. Si vivim al costat del mar, nedar, bussejar o simplement caminar al costat del mar, són les algunes de les activitats diàries que podem fer. 

A més, l´ambient relaxat de la costa de la platja ens permet aconseguir millors resultats al´hora de practicar ioga, Tai Chi o qualsevol exercici diari. 

A la costa, l'accessibilitat de l'espai és millor, per això podem utilitzar aquesta infraestructura per moure'ns, realitzar activitats i gaudir de la terrassa per prendre el sol, llegir, jugar, descansar… 

La realització d'activitats de recompensa cultural i espiritual n'afavoreix la relaxació física i mental. Viure al costat del mar us permet participar en activitats com escriure records, llegir llibres, aprendre a tocar un instrument musical o submergir-vos en l'art de la pintura.

Comprar un apartament a la platja

Per aquests motius, entre d'altres, comprar un apartament a la platja es converteix en una decisió intel·ligent, que millora la nostra qualitat de vida, la nostra salut benestar i més, quan aquest apartament està situat a Oropesa del Mar, a primera línia de platja i es lliuren totalment equipats, moblats i decorats…llests per entrar a viure .

Des de Inseryal by Marina D´Or tenim a venda apartaments a primera línia de platja a oropesa del mar i som conscients de la infinitat de beneficis que et poden aportar els nostres Apartaments en venda a Oropesa del Mar a primera línia de platja. Estem situats a Marina d´Or la Ciutat de Vacances. Vine a conèixer-nos, tenim molt per explicar-te.

Una Salutació.

Edifici Miramar


Coneix-ho

100% venut

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja
Llegir més
caCatalan