Viure amb vistes al Mar
Edifici Ciutat Jardí

Sempre pensem en el millor per a la nostra salut, per a la nostra felicitat i tranquil·litat. Cal aturar-se un moment, tancar els ulls i deixar-nos portar al lloc que desitgem, i, quin és aquest lloc? Segur que estàs pensant a viure de cara al mar.

Indueix de Continguts

Viure amb vistes al mar

Per pensar en la nostra pau, pensem en una llar on sentir-te a gust, segur, on sentir-nos bé, i no hi ha lloc millor que la llar dels teus somnis.

Una llar amb una terrassa, unes vistes de les quals no et puguis cansar encara que passin anys i anys, i quin millor lloc que un amb vistes al mar?

Viure al costat del mar i amb vistes al mar pot fer-te sentir moltes sensacions, i ja no només parlem de sensacions, sinó també de com et pot venir de bé per a la salut, viure davant del mar i tenir aquestes vistes al mar cada dia és una medicina natural.

Tenir vistes al mar, es pot considerar un caprici, ja que no tots podem tenir aquesta sensació de viure de vacances 365 dies de l'any. Però si tenim l'oportunitat de tenir-ho la pregunta seria, i perquè no?

Quan vius a la ciutat, les úniques vistes que tens són les de l'edifici del costat, dels cotxes tirant el fum de la benzina, de l'asfalt, dels bars i la gent cridant… res a veure amb unes vistes al mar.

Res no és comparable a tenir unes vistes al mar, amb naturalesa, amb el so de les onades i olor maduixa del mar. Pot semblar una cosa idíl·lica, però no és així, perquè conformar-te amb la ciutat, si tens la possibilitat de molt més.

Viure al costat del mar

Avantatges de tenir vistes al mar

  1. Viure amb vistes al mar, amb un clima mediterrani, alleuja l'estrès. La platja ajuda a descansar millor, el sol et dóna vitamina D que necessites diàriament.
  2. Revitalitza la ment; veure el mar ens dóna pau, alegria, felicitat, ens fa sentir-nos afortunats, en calma. Tenir l'oportunitat d'estar a la teva terrassa amb vistes al mar, gaudint dels teus éssers estimats, o simplement llegint un llibre en la màxima tranquil·litat possible, això és sentir-se en pau.
  3. La brisa marina produeix un efecte embriagador que elimina les males olors i renova l'aire interior. La frescor és present a les habitacions i així s'aconsegueix sensació d'higiene.
  4. Fer esport a la natura, viure a la platja, no només et dóna aquestes vistes al mar precioses, sinó també una oferta d'oci més gran i més si t'agrada l'esport.

Vistes al Mar amb Inseryal by Marina d´Or

Des deInserial by Marina d´Or podem donar-te aquesta felicitat que busques, tenint vistes al mar tot l´any o fent una inversió perfecta del teu apartament a la platja a Oropesa del mar.

Amb Inserial by Marina d´Or, podràs aconseguir l'apartament dels teus somnis, amb aquestes vistes al mar somiades. I ja no només això, sinó que et donaran totes les facilitats possibles perquè la teva compra sigui el més còmoda, simple i suportable.

Per començar, tots els seus apartaments estan moblats, equipats i decorats, llestos per entrar a viure.

Tu només has de rebre les claus i asseure't a la teva esplèndida terrassa a gaudir d'unes vistes al mar magnífiques que et faran sentir la persona més afortunada.

L´accés a la platja és totalment directe des de l´edifici, serà com gaudir d´un d´aquests hotels de 5 estrelles on l´accés a peu a la platja és tot un gaudi. Sense oblidar-nos que també disposes de zones comunes enjardinades, amb piscines i jacuzzis, perfectes per quan tornis de la platja donar-te el darrer bany del dia.

En conclusió, amb Inseryal by Marina d´Or, pots viure amb vistes al mar per un preu assequible. I ja no només tenir vistes al mar, sinó de tenir una llar a primeríssima línia de platja, que és tot un somni fet realitat.

VINE A VIURE AL COSTAT DEL MAR!