venda d'apartaments a primera línia de platja, a prop del prat de cabanes-torreblanca

Amb motiu del dia Internacional de la conservació del sòl, celebrat el 7 de juliol de 2023, et volem parlar sobre l'entorn natural que fa especial a la ubicació triada per al nostre projecte Ciutat Jardí. En aquest projecte trobaràs la venda d'apartaments a primera línia de platja en un entorn incomparable.

Els nostres edificis estan construïts al costat del Parc Natural Prat de Cabanes-Torreblanca, per això el respecte a l'entorn que els envolta és una màxima en la seva construcció.

venda d'apartaments a primera línia de platja

El sòl és un sistema complex en canvi constant, i un element viu que cal tenir en compte si es vol unir la construcció de nous projectes i polítiques mediambientals positives per part de l'empresa.

El terra serveix de suport per a totes les formes de vida ia més és el substrat per al creixement de la vegetació, vegetació que ens envolta i que fa especial a aquest projecte.

Hi ha una franja vegetal d'especial importància entre els edificis Ciutat Jardí i la platja Torre la Sal. Es tracta d'un hàbitat singular ateses les seves característiques i les espècies vegetals i animals que hi ha. Aquest espai rep el nom de saladar.

Els saladars són un dels ecosistemes més peculiars a Europa. Contenen elements propis dels aiguamolls i no obstant solen ubicar-se en entorns d'aridesa. Els saladars estan considerats com un tresor ecològic ja que són ecosistemes fràgils, fàcilment alterables i escassos.

Els saladars són un lloc important per a aus migratòries que fan un ús estacional periòdic d'aquests enclavaments. A més, suposen una barrera de protecció natural de la costa.

Venda d'apartaments a primera línia de platja
Venda d'apartaments a primera línia de platja

La zona natural protegida de Prat de Cabanes – Torreblanca, és una franja estreta de maresmes i pantans situada al litoral entre Torreblanca i Cabanes. Va ser declarat Parc Natural el 1994 i té 912 hectàrees.

El parc destaca per la seva fauna de vital importància, vivint-hi espècies endèmiques (que només resideixen en aquesta zona del món), com la gambeta, el fartet o el samaruc.

També suposen un valor ecològic inigualable, les espècies vegetals presents en aquesta zona, i estan compostes per tres grans grups de comunitats:

 1. Comunitats vegetals Aquàtiques i semiaquàtiques.
  • Inclou vegetació flotant i vegetació semiaquàtica (aquelles plantes que arrelen al fons i en tenen part fora de l'aigua).
  • Destaquem el palustre, dins del qual hi ha les jonqueres.
 2. Comunitats de saladar
  • Com la salicòrnia.
 3. Comunitats del cordó litoral
  • Com el gram de sorra, varietat del blat tolerant a la sal.

Com ja comentàvem, el parc compta amb espècies animals presents només en aquesta part del món, com ara el peix samaruc. La Generalitat Valenciana té en marxa el Pla de Recuperació del Samaruc, desenvolupat en diversos parcs naturals, entre ells al Parc Natural Prat de Cabanes-Torreblanca.

També viu en aquest espai natural, la tortuga europea, espècie en greu regressió.

El Parc Natural Prat de Cabanes-Torreblanca, participa al projecte europeu LIFE TRACHEMYS, que té com a objectiu protegir les espècies locals de tortugues envaïdes per espècies invasores a causa del mal ús que els seus amos han fet d'aquests animals.

És important ressaltar el paper que exerceix aquest espai per a les migracions de nombroses espècies d'aus aquàtiques i marines, que utilitzen el parc per alimentar-se i descansar abans de continuar el viatge.

El Parc compta amb un Centre d´Interpretació, una àrea recreativa i aparcament, pals informatius i quatre itineraris possibles per recórrer-lo.

No us perdeu la venda d'apartaments a primera línia de platja a només 1,6 km del Parc Natural Prat de Cabanes-Torreblanca.

 

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?

Quantes vegades hem pensat que el lloguer és llençar els diners, o pitjor, regalar-los a[Llegir més d'aquest article]

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?

Aneu-vos de vacances a l'estiu i aprofiteu al màxim el sol, la sorra i el[Llegir més d'aquest article]

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja

Si cerques invertir en una propietat immobiliària, comprar apartament a la platja pot ser[Llegir més d'aquest article]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *