Sobre Nosaltres
Sobre Nosaltres
Sobre Nosaltres
Sobre Nosaltres
Sobre Nosaltres

+ 40

Sobre Nosaltres

+25.000

Sobre Nosaltres

HOTELS

Sobre Nosaltres

NAUS

Sobre Nosaltres

PARCS

inseryal by MARINA D’OR TIENE MÁS DE 40 AÑOS EN EL MERCADO DE LA PROMOCIÓN, CONSTRUCCIÓN Y VENTA DE VIVIENDAS A ESPANYA 

L'any 1983 la marca comercial COMERVI SL es va constituir a la ciutat de Castelló de la Plana, Espanya. 

 

Amb més de 25.000 habitatges construïts a Espanya, ens convertim en una de les empreses més reconegudes, generant excel·lents ressenyes entre els compradors. 

 

Actualmente, bajo la nueva marca inseryal by MARINA D’OR, nuestros arquitectos e ingenieros han renovado las construcciones con proyectos modernos, duraderos y sostenibles, acordes a los tiempos que corren; de esta manera, expandimos la venta de viviendas en España a todo el mercado europeo, especialmente a Irlanda, Francia, Reino Unido, Rumanía, Polonia y Alemania. 

 

Aquests habitatges d'obra nova, es troben a Oropesa del Mar, Cabanes i Castelló, entre Barcelona i València, davant del mar Mediterrani, on pots gaudir de més de 300 dies de sol a l'any. 

 

A més, la nostra empresa ha construït hotels de 3, 4 i 5 estrelles, centres comercials, parcs de lleure, naus industrials, urbanitzacions amb àrees per a 100.000 residents.

 

TODOS LOS APARTAMENTOS (EXCEPTO LOS EDIFICIOS VPP) SE ENTREGAN TOTALMENTE AMUEBLADOS, EQUIPADOS Y DECORADOS.  

A punt per entrar a viure!

 

Al costat de Marina dor ciutat de vacances

Hem completat la construcció de diversos edificis en els darrers temps, cadascun amb les seves característiques úniques. En primer lloc, el Edifici Miramar compta amb un total de 278 apartaments, oferint un ampli espai per a la vida urbana.

 

El Edifici Ciutat Jardí 1, compost per 193 apartaments, ha estat finalitzat i lliurat amb èxit, garantint la satisfacció dels seus propietaris.

 

El Edifici Ciutat Jardí 2, que consta de 201 apartaments, ha estat una obra finançada tant amb fons propis com amb el suport financer de TQ EUROCREDIT. Actualment aquest edifici es troba al 100% de la seva construcció i està en ple procés d'escripturació, assegurant un procés de transició sense complicacions per als seus amos futurs.

 

Pel que fa al Edifici Ciutat Jardí 3, que disposa de 196 apartaments, està programat per iniciar la seva construcció a principis del 2024.

 

Por otro lado, los apartamentos SOL Y MAR 1 salieron a la venta en julio de 2023. Este proyecto será promovido y comercializado por inseryal by MARINA D’OR SL, y su construcción empezó el 1 de febrero de 2024.

 

Además, el pasado 10 de mayo presentamos una nueva promoción los apartamentos SOL Y MAR 2, los cuales ofrecerán un diseño moderno y una amplia variedad de tipologías de viviendas, adaptándose a las necesidades de diversos compradores.

 

Finalment, és important destacar que la nostra empresa actualment disposa de prou terreny per desenvolupar més de 1.000 habitatges en futurs projectes, cosa que ens permet continuar contribuint al creixement i desenvolupament de la nostra comunitat.

DONDE ESTAMOS

Ens trobem a la Comunitat Valenciana, a la província de Castelló, a Oropesa del Mar/ Cabanes.

Muy cerca de los hoteles, balneario, parques de ocio, tiendas, restaurantes y otros servicios de lo que fue Marina d’Or Ciudad de Vacaciones, ofreciéndoles el disfrutar de un gran ambiente en cualquier momento del año.

Con un maravilloso clima (suaves temperaturas y más de 300 días de sol al año) y una ubicación excepcional, cualquier momento será perfecto para escaparse, con su pareja o con la familia.

FRENTE A LAS COSTAS DEL MAR MEDITERRÁNEO

Nuestras construcciones están ubicadas en Oropesa del Mar/Cabanes junto a la conocida Marina d´Or, Ciudad de Vacaciones situada estratégicamente entre Valencia y Barcelona. Este encantador destino costero es un lugar donde la belleza natural se combina con una rica historia y una amplia gama de actividades para todos los gustos.

 

Les platges són, sens dubte, un dels principals atractius. Amb quilòmetres de sorra banyats per les aigües cristal·lines del Mediterrani, és el lloc perfecte per relaxar-se i gaudir del sol. A més, compta amb banderes blaves que garanteixen la qualitat de les seves aigües i serveis.

Sobre Nosaltres

NUESTRAS OFICINAS

 

Sobre Nosaltres

OFICINAS CENTRALES CASTELLÓN

CALLE MOYANO Nº8

(+34) 964 723 242

Sobre Nosaltres

OFICINA PLAYA PARK OROPESA DEL MAR

Directora | María Jesús Lozano

(+34)647 310 235

Sobre Nosaltres

EDIFICI CIUTAT JARDÍ 1

(bajos edificio)

Directora | María Jesús Lozano

(+34)647 310 235

Sobre Nosaltres

OFICINA MADRID CARRER PRINCIPE DE VERGARA Nº93

Directora | Carmen López

(+34)647 314 348

Sobre Nosaltres

OFICINA LEGANÉS

AVDA. REINA SOFIA Nº10

Directora | Korina Unguryanu

(+34) 615 283 238

Horari d'atenció de dilluns a divendres

OFICINAS DE MADRID:  de 10.00 a 14.00 horas y de 15.00 a 19.00 horas

OFICINAS DE OROPESA DEL MAR:  de 10.00 a 14.00 horas y de 16.00 a 19.00 horas

Vídeo Promocional «El Temps»

VENDA D'APARTAMENTS A OROPESA DEL MAR/CABANES

 

Carrer Moyano 8, Castelló de la Plana (CP 12002)

 

EMAIL: INFO@INSERYAL.COM

TELÈFON: +34 964 723 247

Sobre Nosaltres

ENLLAÇOS D'INTERÈS

(*) Quota mensual hipotecària calculada, amb l'aprovació bancària prèvia al comprador, d'un préstec sobre un apartament amb preu de venda de 218.900 euros, després del pagament de l'entrada del 30% (65.170 euros) i hipotecant el 70%, que són 153.230 euros a un tipus d'interès anual fix del 3% a 30 anys amb vinculació. Dades extretes de la web del Banc BBVA. (Actualitzat el 08/04/2024)

© 2024 inseryal by MARINA D'OR

© 2024 Inseryal By Marina d´Or
polítiques de privadesa avís legal