Sobre Nosaltres

Sobre Nosaltres

+ 40

Sobre Nosaltres

+25.000

Sobre Nosaltres

HOTELS

Sobre Nosaltres

NAUS

Sobre Nosaltres

PARCS

INSERYAL TÉ MÉS DE 40 ANYS EN EL MERCAT DE LA PROMOCIÓ, CONSTRUCCIÓ I VENDA D'HABITATGES A ESPANYA 

L'any 1983 la marca comercial COMERVI SL es va constituir a la ciutat de Castelló, Espanya. 

Amb més de 25.000 habitatges construïts a Espanya, ens convertim en una de les empreses més reconegudes, generant excel·lents ressenyes entre els compradors. 

Actualment, sota la nova marca INSERYAL BY MARINA DOR, els nostres arquitectes i enginyers han renovat les construccions amb projectes moderns, duradors i sostenibles, d'acord amb els temps que corren; d'aquesta manera, vam expandir la venda d'habitatges a Espanya a tot el mercat europeu, especialment a Irlanda, França, Regne Unit, Romania, Polònia i properament Alemanya. 

Aquests habitatges d'obra nova, es troben a Oropesa del Mar (Castelló), entre Barcelona i València, davant del mar mediterrani, on pots gaudir de més de 300 dies de sol a l'any. 
A més, la nostra empresa ha construït hotels de 3, 4 i 5 estrelles, centres comercials parcs d'oci, naus industrials, urbanitzacions amb àrees per a 100.000 residents.

Tots els apartaments es lliuren totalment moblats, equipats i decorats, 

A punt per entrar a viure!

Els nostres darrers edificis construïts són el Edifici Miramar, amb 278 apartaments, l'edifici Ciutat Jardí 1, amb 193 apartaments, el qual ja està construït al 100%, l'Edifici Ciutat Jardí 2 amb 201 apartaments, que és una obra finançada amb FONS PROPIS i amb el finançament de TQ EUROCREDIT, aquest edifici està actualment finalitzant-se de construir i es lliurarà a finals d'aquest any 2023. D'altra banda, el Edifici Ciutat Jardí 3,amb 196 apartaments començarà el seu procés de construcció a principis del 2024 i el qual té més de 60% de les unitats venudes. 
A més, el nostre darrer projecte, els apartaments SOL I MAR, han sortit a la venda al juliol de 2023, seran promoguts i comercialitzats per INSERYAL SL per començar a construir-se l'any 2024, presentant modernes modificacions en el seu disseny i una àmplia varietat de tipologies .
Finalment, cal destacar que actualment la nostra empresa té sòl per desenvolupar més de 1.000 vivendes.

On som

Ens trobem a la Comunitat Valenciana, a la província de Castelló, a Oropesa del Mar/ Cabanes.

Molt a prop dels hotels, balneari, parcs d'oci, botigues, restaurants i altres serveis de Marina d'Or Ciutat de Vacances, oferint-los gaudir d'un gran ambient en qualsevol moment de l'any.

Amb un meravellós clima (suaus temperatures i més de 300 dies de sol a l'any) i una ubicació excepcional, qualsevol moment serà perfecte per escapar-se, amb la seva parella o amb la família i gaudir del seu nou habitatge al millor resort turístic residencial del Mediterrani.

Al costat de Marina d´Or

Si t'agrada la ciutat de vacances Marina d'Or, gaudeix de tota la diversió dels parcs, el balneari, tractaments de bellesa, botigues, restaurants…Diverteix-te amb els teus a la Ciutat de Vacances de Marina d´Or!

 Marina d'Or és el resort familiar per excel·lència a la costa mediterrània a més t'ofereix un ampli ventall de possibilitats per a les teves millors vacances en família: allotjament en apartaments o hotel, animació, xous en directe, 8 parcs d'oci per al gaudi de tota la família, el balneari d'aigua marina més gran d'Europa i una infinitat de serveis de luxe al teu abast.

Sobre Nosaltres
Sobre Nosaltres
Sobre Nosaltres

Les nostres oficines

Sobre Nosaltres Icona

OFICINA PLAYAPARK OROPESA DEL MAR
directora | mariola ros (+34)647 310 235

Sobre Nosaltres Icona

OFICINA MADRID CARRER PRINCIPE DE VERGARA Nº 93
directora | carmen lopez (+34)647314348

Sobre Nosaltres Icona

Avda. REINA SOFIA Nº 10 - Leganés
directora | korina unguryanu (+34)615283238

Sobre Nosaltres Icona

Edifici Ciutat Jardí 1
directora | mariola ros (+34)647 310 235

Horari d'atenció de dilluns a divendres

OFICINES A MADRID:  de 10 a 14 hs i de 15 a 19 hs

OFICINES A OROPESA DEL MAR:  de 10 a 14 hs i de 16 a 20 hs

Vídeo Promocional «El Temps»

Pàgines

Enllaços del vostre Interès

Més informació?