comprar-habitatge-marina-dor
Edifici en Construcció. Ciutat Jardí I a Oropesa del Mar / Cabanes (Castelló)

22/12/2021

Índex de contingut

Serà el 2022 un bon any per comprar un habitatge?

L'habitatge ha esdevingut un actiu de resistència durant la pandèmia, quan totes les expectatives es desviaven. La inflació i la pèrdua d'atractiu d'altres opcions d'inversió han provocat que famílies i inversors es concentrin al sector residencial per les bones perspectives de futur.

«A causa de la situació dels baixos tipus d'interès, estem en un dels millors moments per comprar un apartament a Castelló a Oropesa del Mar / Cabanes (Castelló).

3 de cada 4 espanyols estan a favor de comprar un apartament a la platja perquè la consideren valor de refugi segur, «aquesta situació s'ha incrementat des de l'aparició del COVID-19, i la signatura de préstecs hipotecaris s'ha incrementat significativament». Un 57% al setembre. Cada cop més les persones estan comprant apartaments davant del mar propietats com a “garantia” del seu futur i inversió.

2 raons per les quals es considera una inversió en el futur:

1.Primer, perquè si bé la situació del comprador és diferent, al final molts tenen la mateixa motivació, que és poder comprar un apartament a la platja per assegurar-se que ell i la seva família tinguin un lloc on viure o ingressos addicionals.

2. Finalment, perquè algunes persones no creuen en el futur de les pensions, i creuen que comprar una casa és un recurs que els permet obtenir retorns econòmics que poden complementar les pensions esmentades anteriorment quan es venguin en el futur.

D'altra banda, hi ha altres compradors que compren i venen en un curt període de temps, per especular sobre les fluctuacions dels preus de l'habitatge i beneficiar-se'n.

Des d'Inseryal by Marina D´Or tenim a Venda Apartaments a Oropesa del Mar/Cabans i som conscients de la infinitat de beneficis que et poden aportar els nostres Apartaments en venda a Oropesa del Mar/Cabanes a primeríssima línia de platja. Estem situats al costat de Marina d´Or la Ciutat de Vacances.

Una Salutació.