Reobertura de marina d'or: Renovació de 40m

La reobertura de Marina d'Or a Oropesa (Castelló) el 2024

La reobertura de Marina d'Or com a nou concepte turístic serà l'epicentre d'una inversió destinada a transformar la regió en un referent turístic de primer nivell. El Grup Forts i Magic Costa Blanca han anunciat plans ambiciosos per revitalitzar la costa d'Orpesa, una inversió estratègica que cerca realçar l'experiència global del visitant.

apartament econòmic a la platja de Castelló

La reobertura de Marina d'Or inclou la remodelació i millora de les instal·lacions costaneres, incloent platges i serveis turístics, que ja formen part integral daquest projecte de reactivació. La visió és crear un entorn costaner vibrant i atractiu, en sintonia amb el nou concepte turístic de Marina d'Or, que no només atregui els visitants locals, sinó que també conquisti l'interès de turistes internacionals.

Amb una inversió addicional prevista en infraestructures d'accés i desenvolupament de la zona costanera, es pretén potenciar la connectivitat i l'accessibilitat, facilitant així l'arribada de visitants a aquest paradís de vacances renovat. La visió a llarg termini és posicionar la costa d'Orpesa com una destinació turística premium a l'escena europea.

Reapertura de Marina d'Or

Aquesta inversió no es tradueix només en millores físiques, sinó també en l'impuls econòmic per a la regió. S'anticipa un augment en la creació de llocs de treball i oportunitats comercials, enfortint leconomia local i regional. La col·laboració entre el Grup Fuertes i Magic Costa Blanca no sols busca transformar Marina d'Or sinó també potenciar la bellesa natural i l'atractiu turístic de la costa, creant així una destinació integral i vibrant per als visitants. La reobertura de Marina d'Or es presenta com una fita clau en aquest ambiciós projecte de revitalització.

Reapertura de Marina d'Or: un renovado referente turístico

Amb Inseryal, posem a la venda ia la teva disposició sencera els millors apartaments davant del mar, perquè pugueu gaudir de tota la màgia renovada de Marina d'Or.