28/02/2022
Oropesa-del-Mar
Oropesa del Mar / Cabanes (Castelló)

Què veure i què fer a Oropesa del Mar?

Oropesa del Mar, és a Castelló (Comunitat Valenciana) a la costa Llevantina. És una petita localitat costanera on podeu trobar precioses platges de sorra fina i gaudir d'un clima extraordinari i suau durant tot l'any. A Oropesa del Mar es troba la coneguda Ciutat de Vacances Marina d´Or, la qual fa que aquesta petita localitat sigui més coneguda. L'àmplia oferta d'oci i activitats a Oropesa de Mar, fa que sigui un lloc perfecte per viure o per passar unes vacances somiades amb la teva família o persones més properes. Són tantes les coses a fer a Oropesa del Mar, que no trobessis a faltar res del teu dia a dia, tant si vols tranquil·litat i fugir de la ciutat, com si vols divertir-te passant moments especials i perfectes amb els teus familiars i amics.

Part històrica a veure a Oropesa del Mar

Si volem conèixer l'essència de la localitat d'Oropesa del Mar, podem trobar un laberint de carrers estrets ascendents que culminen al capdamunt, on hi ha un castell àrab del segle IX. Oropesa del Mar compta amb una Via Verda que permet desplaçar-se amb bicicleta o passejant, ja que no oblidis que a Oropesa del Mar tenim més de 300 dies de sol a l'any.
  • Torre del Rei: Parlem d'un dels edificis històrics més importants de visitar a Oropesa del Mar, va ser construïda el 1413 i es troba al costat de la costa, molt proper al far d'Oropesa del Mar. A l'antiguitat era una torre de vigilància que es feia servir per albirar i defensar-se dels pirates i sarraïns.
  • Castell Oropesa del Mar: Construït pels musulmans a finals del segle XI, situat al centre històric, a una de les zones més altes de la localitat. Des d'aquí podeu veure tota la costa d'Oropesa del Mar. Us animem a pujar fins al cim del castell, ja que l'entrada és gratuïta i podeu gaudir d'unes vistes panoràmiques de la ciutat i dels voltants de la costa.
  • Centre Històric: Pots passejar tranquil·la pel centre de la localitat d'Orpesa del Mar, on podem trobar la muralla d'Orpesa del Mar, la presó antiga i el museu del Naipe. Tot i que com he comentat abans, allò que més crida l'atenció, són aquestes vistes panoràmiques de la part antiga de la ciutat.

Marina d´Or a Oropesa del Mar

Si tens pensat comprar-te un apartament a Oropesa del Mar, anar de vacances a Oropesa, o simplement visitar-lo. Marina d´Or és una visita obligada. Marina d´Or, compta amb 8 parcs d'oci, on podeu trobar, un parc aquàtic, un altre d'atraccions o el jardí encantat entre d'altres, els quals són ideals per anar amb nens. També compta amb cavalcades, activitats, esdeveniments que fan que Oropesa del Mar sigui una destinació perfecta on anar. Sense oblidar-nos que compta amb el Balneari d'aigua Marina més gran d'Europa. També cal nomenar, que compten amb més de 100 botigues i restaurants per poder tenir tots els serveis necessaris del teu dia a dia. Inseryal by Marina d´Or som una constructora la qual t'oferim l'apartament dels teus somnis en primeríssima línia de platja a Oropesa del Mar / Cabanes, perquè puguis gaudir de tota la diversió de Marina d´Or unida a la tranquil·litat i el relax que et pot proporcionar la localitat d'Orpesa del Mar / Cabanes.

Platges a Oropesa del Mar

A Oropesa del Mar, comptem amb diferents platges, les quals estan banyades pel mar mediterrani, compten amb gran extensió i aigües tranquil·les. Algunes són, Platja de la Conquilla, Platja de Morro de Gos, Platja Les Amplaries, però la millor amb una extensió perfecta és la Platja de Torre la Sal, amb 12 km d'extensió, on podràs fer llargues passejades i gaudir de tota la natura que l'envolta.

Inserial By Marina d´Or Oropesa del Mar

Sens dubte, hem vist que Oropesa del Mar compta amb una gran varietat cultural, d'oci i de serveis per poder viure en aquesta localitat. Des de Inseryal by Marina d´Or, volem proposar-vos estar de vacances tot l'any, vivint a Oropesa del Mar. Per això, oferim a la venda apartaments d'obra nova en primeríssima línia de platja. Els apartaments estan moblats, equipats, decorats, llestos per entrar a viure!

A QUÈ ESPERES? VINE A CONÈIXER-NOS

ES PROPIETARI PER TAN SOLS 449 €/MES

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja
Llegir més
caCatalan