És una destinació molt popular a l'estiu, ja que acull cada any milers de turistes i estiuejants, però que a la tardor ia l'hivern, ja fora de temporada, segueix sent un lloc ideal per desconnectar de la rutina i on gaudir de la natura amb una gran varietat de plans de fer a Oropesa del Mar.

Oropesa del Mar és un municipi de la Comunitat Valenciana situat a la costa de la província de Castelló, amb 350 dies de sol a l'any i amb temperatures estupendes tant a l'estiu com a l'hivern.

de fer a Oropesa del Mar

 

3 plans per fer a Oropesa del Mar

1er pla que fer a Oropesa del Mar: Gaudir de totes les precioses platges

Les magnífiques platges d'Oropesa del Mar són perfectes per desconnectar de la rutina en qualsevol moment de l'any atesa la excel·lent climatologia de la costa castellonenca.

Oropesa del Mar presumeix de 12 quilòmetres de litoral on s'alternen set platges i cales de diferent tipus i per a tots els gustos, totes amb un denominador comú, la seva bellesa paisatgística i la puresa de les seves aigües.

La Platja de les Amplaries és la nostra favorita. És la platja de Marina d'Or, el famós resort familiar d'Oropesa de Mar. Amb més de 2.400 metres de longitud, és perfecta per a les persones més intrèpides per la seva gran oferta d'activitats aquàtiques.

A més de sorra, també té gespa! Aquesta característica tan especial converteix aquesta platja en l'opció perfecta per a aquelles persones a qui no els agrada la sorra.

L'accessibilitat se suma a la ubicació privilegiada, a la gespa icònica, la sorra daurada i fina i la neteja de les seves aigües per conformar una de les millors platges del municipi.

No anar-te'n Oropesa del Mar sense visitar les platges Morro de Gos, la Conquilla, la Cala d'Oropesa la Vella, la Renegà, la Cala del Retor i, per descomptat, la Platja de Torre la Sal. En aquesta última es troben els nostres edificis Ciutat Jardí I, II i 3 i els nous Xalets Adossats Platja Torre la Sal.

2n pla que fer a Oropesa del Mar: Fer una passejada per la muntanya

La costa no és l'única cosa a destacar de la província de Castelló, ja que és la segona província més muntanyosa d'Espanya. Aquí, les nostres propostes per gaudir del senderisme o, per què no, del running, del trail o el ciclisme a Oropesa del Mar.

  • La Via Verda

Un concorregut sender de 6 quilòmetres de longitud que uneix els municipis d'Orpesa del mar i Benicàssim. Realitzar aquest recorregut sobre l'antic traçat del tren no deixa indiferent a ningú ja que les vistes són en tot moment espectaculars: Les Platgetes de Bellver, la vegetació mediterrània de Monte Bovalar, la bellesa de tota la zona de La Renegà i milers de racons encantadors que et sorprendran.

  • Ruta Oropesa del Mar – Alt del Bartolo

Tot i que l'ascens al cim és difícil i en alguns llocs condueix per un terreny molt accidentat, val la pena fer l'esforç per gaudir de la vista.

Des de l'Alt del Bartolo podeu contemplar tota la costa i les escarpades muntanyes fins a Castelló de la Plana.

3er pla a fer a Oropesa del Mar: Visitar el poble

Després de tanta platja i tant esport, a qui no li ve de gust fer un viatge en el temps?

Passejar per el nucli antic d'Oropesa del Mar és fer un recorregut per la història. El municipi va ser una localització molt important per a les nombroses cultures que han passat per la Península Ibèrica i hi han deixat empremta.

Per això, passejar pel Casc Antic i passejar pel seu traçat medieval per acabar al seu Castell d'origen musulmà és una activitat que sens dubte gaudiràs.

Per fer el teu viatge en el temps per Oropesa del Mar el més completa possible, a més del Castell, has de visitar: la Capella de la Verge de la Paciència, la Torre del Rei i Torres de la Corda i la Colomera, el Far i Antiga presó.

Sempre hi ha alguna cosa a Oropesa del Mar, i qualsevol moment de l'any és bo per gaudir de l'essència de la Mediterrània. Des de Inseryal by Marina d'Or t'ho posem molt fàcil: Estem construint a primeríssima línia de platja, a Oropesa del Mar /Cabanes, els apartaments Ciutat Jardí I, II i 3 i els nous Xalets Adossats Platja Torre la Sal.

Demana informació!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *