promocion per a propietaris marina dor

Promoció per a propietaris Marina d'Or

Si sou propietari d'un apartament a Marina d'Or, gaudiu dels nostres parcs amb aquesta super oferta en entrades per Món Fantasia, Parc Aventura i Parc Aquàtic Polinèsia.

No oblidis que aquesta promoció per a propietaris Marina d´Or, és només vàlida fins al 14 de juliol de 2022, i no és acumulable a cap altre descompte de propietari. A més, és imprescindible adquirir l'oferta a la taquilla del mateix parc el dia que en faràs ús.

Parc Aquàtic Polinèsia

El parc Aquàtic Polinèsia compta amb 54 noves activitats i atraccions diferents, per entretenir i sorprendre nens, joves i adults. Espectacularment tematitzat a la Polinèsia, aquest parc aquàtic d'atraccions compta amb zona descoberta, oberta a l'estiu i una altra zona coberta amb l'aigua a temperatura ambient, que es pot obrir ocasionalment en qualsevol moment de l'any. Amb la promoció per a propietaris Marina d'Or podeu venir de vacances en família tot l'any.

Parc Aventura d'Or

El Parc Aventura d'Or es converteix en el lloc perfecte per a l'oci de joves, adults i nens més intrèpids, gràcies a les seves atraccions magnífiques amb la promoció per a propietaris Marina d'Or.

Parc Món Fantasia

Món Fantasia és el gran parc d'atraccions de Marina d'Or Ciutat de Vacances per als nens, i compta amb innombrables atraccions que van des de les més modernes, com el seu Cinema 4D amb butaques interactives, fins a les més tradicionals, com el preciós carrusel venecià . Sent el més gran en la seva categoria de la Comunitat Valenciana, està envoltat de botigues de somni i decorat amb grans ninots, creant un ambient de fantasia per a aquesta zona de lleure dissenyada per a la diversió dels més petits. Al centre del parc d'atraccions, la terrassa del Barco Pirata us ofereix refrescos i gelats. Obert els caps de setmana, els ponts nacionals i l'estiu, constitueix un punt de reunió ideal per a la diversió en família i la imaginació dels nens. .

Informeu-vos de les dates i horaris d'obertura, així com dels descomptes per als nostres parcs d'atraccions segons temporada.

Aprofita aquesta promoció aquest estiu!!

promocion per a propietaris marina dor

Demana més informació

  Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

  Per què és més barat comprar que llogar?

  Quantes vegades hem pensat que el lloguer és llençar els diners, o pitjor, regalar-los a[Llegir més d'aquest article]

  Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

  És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?

  Aneu-vos de vacances a l'estiu i aprofiteu al màxim el sol, la sorra i el[Llegir més d'aquest article]

  Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

  Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?

  Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

  Que has de saber abans de comprar apartament a la platja

  Si cerques invertir en una propietat immobiliària, comprar apartament a la platja pot ser[Llegir més d'aquest article]

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *