Índex de Continguts

 

Pisos de Banc: Oportunitat o error?

Quan farem una compra d'un apartament, ens vénen molts dubtes i preguntes al capdavant; i els pisos de banc sempre són recomanacions d'algun amic o conegut proper.

comprar pisos de banc
Comprant un pis de banc

Sabem que a l'hora de comprar, busquem l'oferta més barata, la ganga que ningú no ha trobat, la millor oportunitat. I comencem a donar voltes al cap ia preguntar-nos, quins són els pisos que podem trobar més barats. Els pisos de banc són una de les primeres opcions que se'ns vénen al capdavant, ja que tenen la fama que solen ser els més barats. Però compte!, ja que poden venir amb molts problemes, desperfectes i càrregues que faran que no sempre siguin la millor inversió.

També ens preguntem quines són les millors zones on comprar aquesta primera o segona residència, per la qual cosa ens plantegem si aquests pisos de banc, es troben a les zones que realment ens interessen.

Molts estudis indiquen que la majoria de persones que compren arribades a una edat, és perquè busquen segones residències o una inversió rendible de la qual rebre diners cada mes (comprar per llogar). Dins aquestes cerques es planteja sempre els pisos de banc.

Altres vegades busquen simplement comprar una primera residència per jubilar-se després d'estar pagant un lloguer durant anys en una gran ciutat.

Són moltes les possibles casuístiques que s'hi poden donar. Però segur que sempre que pensem en una segona residència, en una bona inversió oa casa teva per a la jubilació, el primer que ens ve al capdavant és viure davant del mar.

Viure davant del mar i aixecar-te cada matí amb un clima idoni per anar a fer una passejada per la platja, gaudir del sol i clarejar amb aquesta alegria que et provoca viure en un apartament davant del mar Mediterrani és un dels desitjos que sempre hem volgut complir.

Què són els pisos de Banc?

Els pisos de banc, en general són pisos que el banc embarga i després posen a la venda molt més barats, però com deia anteriorment, cal informar molt bé de les condicions que tenen, ja que no sempre són la millor opció.

Apartaments a oropesa del mar
És possible trobar Apartaments en venda amb molt bons preus.

Els pisos de banc solen ser molt atractius per als compradors, sobretot per les condicions de finançament. El seu principal avantatge és que les hipoteques que concedeixen les entitats per als seus propis immobles permeten finançar més del 80%, poden signar-se a terminis de fins a 40 anys i solen oferir facilitats per al pagament, com ara establir una carència durant els primers mesos.

Però també n'hi ha pisos d´obra nova on els bancs poden arribar a donar-te aquest 80% de la hipoteca per finançar la teva segona residència.

Comprar pisos de banc surt més barat?

És una cosa que sempre s'ha dit, que els pisos de banc són més barats que els pisos nous, però això no ha de ser així. De fet, en general això no és així, més enllà d'algunes ofertes puntuals que apliquen algunes entitats, els pisos de banc no han de ser més barats que la resta.

Si és cert, però no és una normal general, en comprar un pis de banc, el finançament de vegades és més fàcil daconseguir, però res especial comparat amb comprar pisos d´obra nova a Valencia.

Pissos de banc o obra nova?

Quan estem buscant comprar un apartament nou, són moltes les opcions que podem estudiar. Però cal pensar que si volem fer una bona inversió, busquem l'opció més fiable i que menys maldecaps ens pugui donar en un futur.

Per aquesta raó els pisos de banc en ser de segona mà, hem de veure si realment encara que siguin una mica més barats en alguns casos, són la millor inversió. Els pisos de banc poden portar desperfectes que passats els anys es poden tornar més greus. Per tant, si vols realment que la inversió que fas sigui rendible, un pis d'obra nova pot ser l'elecció més encertada.

COMPARATIVA PISOS DE BANC

 

Segons dades que subministra DIARI EL PAIS, arran de la passada crisi immobiliària que va acabar el 2014, hi ha una alça significativa en l'adquisició d'immobles i en el valor dels mateixos que ho resumeix en un complet article. El quadre comparatiu següent està basat en pisos en venda a primera línia de platja:

  Pis de banc Obra nova Inseryal
1 Dormitori Quota Mensual 599 € Quota Mensual 449 €
2 Dormitoris Quota Mensual 699 €  Quota Mensual 499 €

3 Dormitoris

Quota Mensual 799 € Quota Mensual 559 €
     

En resum, no podem deixar de recomanar-te els nostres apartaments al Edifici Ciutat Jardí I i Edifici Ciutat Jardí II que promou Inserial. ja que són apartaments d´obra nova en primeríssima línia de platja a Oropesa del Mar / Cabanes a Castelló. Aquests apartaments es lliuren totalment moblats, equipats i decorats, llestos per entrar a viure

L'objectiu d'aquesta publicació és ajudar-te a fer-ne una inversió fiable, senzilla ia un preu envejable. Ja que, no només t'ajudem a fer que l'entrada de la teva compra sigui el més ajustada possible, sinó també et donem l'opció d'aconseguir una quota mensual a un cost molt baix com són 449 € al mes.

Vine a conèixer-nos!

EDIFICI CIUTAT JARDÍ II


VINE A CONÈIXER-HO

ULTIMS

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?

Quantes vegades hem pensat que el lloguer és llençar els diners, o pitjor, regalar-los a[Llegir més d'aquest article]

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?

Aneu-vos de vacances a l'estiu i aprofiteu al màxim el sol, la sorra i el[Llegir més d'aquest article]

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja

Si cerques invertir en una propietat immobiliària, comprar apartament a la platja pot ser[Llegir més d'aquest article]

caCatalan