Per què viure a prop del mar?

Índex de Continguts

Per què comprar un apartament a la platja amb Inseryal by Marina d´Or, és ara mateix, la millor inversió el 2022?A causa de la contaminació acústica i la contaminació a la ciutat, ha augmentat el nombre de persones que volen comprar un apartament a la platja, perquè viure al costat del mar ens pot portar múltiples beneficis. Podem ajudar-te a aconseguir aquests beneficis amb els nostres  apartaments en venda a Oropesa del Mar a Primeríssima Línia de Platja. Ideals per fer realitat el teu somni de viure a prop del mar.

Per això, si estàs buscant un apartament nou en primeríssima línia de platja, però encara no saps quin lloc triar, al següent article hem recopilat una llista de les principals raons per les quals viure al costat del mar és la millor opció.

Adéu al trànsit

Si decideixes viure a la platja oa prop seu, notaràs que moltes vegades no necessites fer servir el teu automòbil, ja que amb un patinet o una motocicleta podràs moure't sense preocupacions de pàrquing, ni d'embussos a la ciutat. Segons estadístiques, les zones de platja tenen, alhora, moltes persones que com tu han vist aquesta problemàtica i han decidit prescindir del vehicle també, de manera que s'ha reduït la quantitat de trànsit a la zona.

Bellesa Natural

Viure al costat del mar vol dir que hi ha moltes altres belleses naturals al voltant, com llacunes, formacions rocoses i cales, que ajudaran enormement a millorar la qualitat de l'aire; En realitat, està gaudint de la vida a les vacances i, sens dubte, és un dels millors llocs per viure.

apartaments de nova construcció per viure al costat del mar
apartaments de nova construcció

Nous Passatemps

Viure al costat del mar us ofereix noves possibilitats per gaudir de la vida quotidiana. Nous passatemps que no pots aconseguir a cap altre lloc. Per exemple, fer un curs de surf, pescar amb la família o simplement seure a la platja i llegir un llibre.

Reduir l'estrès

D'altra banda, ser propietari d'una casa al costat del mar pot ajudar a reduir l'estrès, perquè segons la investigació, els ions negatius a la brisa marina ajuden a augmentar els nivells de serotonina, reduint així l'ansietat. La serotonina és un regulador de l'estrès i l'ansietat al cos humà. Els estudis han demostrat que les persones que viuen a la vora del mar tenen nivells més alts de serotonina que les persones que viuen lluny del mar.

És Positiu comprar un apartament a la platja.

La platja és sens dubte el millor gimnàs per als que volen viure a prop del mar. Pots caminar al costat del mar, córrer per la costa o estirar els músculs a les millors platges. Hi ha moltes possibilitats, totes les quals tenen un efecte positiu a les articulacions. Per aquest motiu, molts metges recomanen que els pacients amb aquest tipus de problemes vagin a la platja a fer exercici.

Dolços somnis

En base a diversos estudis realitzats en persones amb problemes de son, es determina que l'aire de la platja els ajuda a agafar el son en un 35%. Això és perquè l'aire és generalment més net i fresc, i té un major contingut d'oxigen, la qual cosa pot ajudar-lo a agafar el son de manera ràpida i segura.

Està provat que la barreja de l'aire marí, amb el so de les onades donen una relaxació sense igual per als que han decidit viure a prop del mar, cosa que ajudaria a dormir millor i augmentar en gran mesura la creativitat, més encara en aquests dies que el teletreball és una moneda corrent.

Des de Inserial by Marina D´Or tenim a venda apartaments a Oropesa del Mar/Cabanes i som conscients de la infinitat de beneficis que et poden aportar els nostres Apartaments en venda a Oropesa del Mar/Cabanes en primeríssima línia de platja.

Estem situats al costat de Marina d´Or Ciutat de Vacances.

Vols Comprar pisos a la platja barats?

Aquest article et guiarà sobre com estalviar-te diners al moment de comprar un pis a la platja

Veure Article

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja
Llegir més
caCatalan