Pagar renda en comptes de comprar casa teva?

Índex de continguts

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva? Quantes vegades hem pensat la quantitat de diners que ens estem deixant en un lloguer que portem pagant anys i anys. A tots alguna vegada se'ns ha vingut al capdavant per què seguir pagant un lloguer podent estar pagant una casa pròpia.

Una altra de les qüestions que segurament també hem pensat és, perquè no comprar una casa i llogar-la perquè aquesta casa es pagui sola, és a dir, perquè no fer una inversió amb què guanyar diners.

Per a algunes persones arrendar un habitatge és una forma econòmica de comptar amb un lloc per habitar, però a llarg termini els deutes constants i una mala administració dels seus recursos, poden portar problemes financers que afectin la seva capacitat de pagar una renda.

Prendre la decisió de fer una inversió immobiliària pot representar dubtes i inseguretat, especialment quan es toca el tema de sol·licitar un crèdit hipotecari. No obstant això, els interessats han de saber que invertir diners comprant un immoble és una de les maneres més intel·ligents d'assegurar la seva tranquil·litat i la de les seves famílies. Anem a respondre a la qüestió de per què és millor pagar renda en comptes de comprar casa teva.

Quan vius llogat

Aleshores entre pagar renda en comptes de comprar la teva pròpia casa has d'analitzar una sèrie de variants sobre el que pugui passar quan pagar el lloguer.

  • Si creus que aquesta és la teva millor opció, el primer que cal saber és que la tarifa de lloguer mensual que has de pagar per la propietat de lloguer no ha d'excedir el 1% del valor de la casa.
  • A més, ha d'incloure els costos administratius del complex i els serveis públics al pressupost, que varien segons la classe socioeconòmica.
  • Val la pena assenyalar que un dels beneficis de llogar una casa és que no ha de pagar impostos sobre la propietat perquè no és el propietari de la propietat.
  • Tampoc no ha de ser responsable de les reparacions o el manteniment, ja que és responsabilitat del propietari.

Ara comprar

Entre pagar renda en comptes de comprar casa pròpia, tenir una hipoteca té els seus atractius.

Per contra, si decideix no esperar més i ser amo de casa, llavors una hipoteca és l'opció de finançament més recomanada.

Abans de sol·licitar un préstec, heu de determinar si voleu una casa nova o una casa de segona mà, analitzar les opcions del mercat i triar la que més s'adapti als vostres gustos i necessitats.

Una diferència significativa amb el pagament del lloguer és que la propietat és seva (encara que originalment estava hipotecada), un cop hagi pagat el préstec, passarà a formar part del patrimoni i el de la família.

A més, actualment hi ha moltes opcions al país a través de les quals es pot comprar una casa i pagar quotes de préstec inferiors al lloguer.

Segur que és millor pagar renda en comptes de comprar el teu propi pis?

AVANTATGES D'HABITATGE PRÒPIA

Un avantatge de comprar un immoble és que estàs creant patrimoni, el qual et permetrà tenir estabilitat per a tu i la teva família. Recorda que aquesta serà la teva llar per almenys 15 anys, que és la mitjana que dura un crèdit hipotecari. 

Especialistes consideren que és una manera de crear riquesa a poc a poc, ja que el valor de les cases al país es manté per dalt de la inflació. 

A més, el millor moment per comprar una casa arriba d'acord amb les teves capacitats d'adquirir un crèdit i estalvi, així com de la teva elecció definitiva de la zona i el mode de vida adequat per a tu.

En cas que en tinguis una necessitat, comptar amb un patrimoni et permet vendre la casa i resoldre l'emergència sense que això signifiqui un daltabaix per a la teva economia. Finalment, amb el temps milloraràs el teu estil de vida amb seguretat.

Pagar renda en comptes de comprar casa teva? La nostra proposta és comprar

Des de Inserial et donem totes les facilitats perquè puguis comprar un habitatge a un cost barat i en primeríssima línia de platja a la localitat d'Oropesa del Mar, al costat de Marina d´Or, perquè puguis gaudir del mar cada dia o per fer la inversió perfecta amb la qual treure la millor rendibilitat.

Cada vegada més persones consideren que adquirir un habitatge és la millor opció davant la pregunta de per què pagar renda en comptes de comprar casa teva.

Els nostres edificis Ciutat Jardí estan ubicats davant de la platja d'Oropesa del Mar/Cabanes, al costat del conegudíssim resort familiar Marina d'Or. Es tracta d'una zona molt tranquil·la allunyada del centre del complex de vacances, però alhora molt a prop de tots els seus serveis i activitats.

Marina d'Or disposa de 8 parcs d'esbarjo per a nens de totes les edats; del Balneari Marina d'Or, el Balneari d'aigua Marina més gran d'Europa; dels Jardins Marina d'Or amb fauna i flora dels 5 continents com carpes vermelles, paons i cignes i; de més d´un centenar de restaurants i botigues al teu abast.

Els nous apartaments de Ciutat Jardí estan en primeríssima línia de platja, de fet, per accedir a la platja de Torre la Sal, just davant dels apartaments, només tens fer uns passos per una passarel·la de fusta amb accés directe des del teu edifici.

A més, lliurem els apartaments totalment moblats, equipats i decorats al detall, per exemple, inclouen: cafetera, batedora, espremedora, cistell per a la bugada, assecador de cabell, marcs de fotos, llençols i tovalloles de recanvi, escombra i recollidor… està llest per entrar a viure, la teva única preocupació és passar-ho bé i descansar!

Des de només 543€ al mes podeu tenir l'apartament dels vostres somnis completament moblat, equipat i decorat, a punt per entrar a viure.

Per què pagar renda en comptes de comprar la teva pròpia casa? Segur que ara ho tens més clar. Sigues propietari de la casa que sempre has somiat.

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja
Llegir més
caCatalan