Al llarg dels anys, la inversió en béns immobles ha demostrat ser una de les millors maneres d'acumular riquesa.

Però has considerat mai per què invertir en apartaments a la platja és una excel·lent opció? Si no ho has considerat abans, aquest article et revelarà les meravelles que implica invertir en propietats ubicades a la costa.

 

Per què invertir en apartaments a la platja és una excel·lent opció?

En un món on les inversions poden ser volàtils i de vegades incertes, invertir en apartaments a la platja es destaca com una excel·lent opció.

 

Per què? Hi ha diversos motius, i aprofundirem en ells.

 1. Atractiu per als turistes

Les propietats a la platja són un imant per als turistes. Ja sigui per a un cap de setmana llarg o unes vacances destiu, la gent sempre busca un lloc a prop del mar.

Aquest constant flux de turistes vol dir que sempre hi haurà demanda de la teva propietat, cosa que podria traduir-se en un flux d'ingressos constant si decideixes llogar-la, el primer motiu important per invertir en apartaments a la platja.

 

 1. Potencial de revaloració

Les propietats a la platja solen augmentar-ne el valor amb el temps. A diferència d'altres propietats, la demanda d'habitatges a la platja poques vegades disminueix.

Aquest augment constant en el valor de la propietat pot oferir un excel·lent retorn de la inversió a llarg termini.

 

 1. Versatilitat dús

Un apartament a la platja no ha de ser només una font d'ingressos. També pot ser la teva escapada personal quan vulguis un descans de la vida quotidiana. Qui no es voldria despertar amb la brisa marina i el so de les onades?

invertir en apartaments a la platja
 1. Estil de vida de la platja

La vida a la platja té un encant que no es pot negar. El so relaxant de les onades, els bonics albes i capvespres, i la possibilitat de gaudir d'activitats aquàtiques sempre que vulguis són només alguns dels beneficis de tenir un apartament a la platja.

 

 1. Salut i benestar

Nombrosos estudis han demostrat els beneficis per a la salut de viure a prop del mar, com ara millorar el nostre estat d'ànim i disminuir els nivells d'estrès.

A més, és un gran avantatge tenir un accés fàcil i freqüent a activitats a l'aire lliure.

 

 1. Connexió amb la natura

Viure en un apartament a la platja ofereix loportunitat de reconnectar amb la natura. Veure les aus marines al seu hàbitat natural, observar el mar i gaudir d'aquesta bellesa són només algunes de les formes en què pots gaudir de la natura que envolta els edificis Ciutat Jardí, a Oropesa del Mar-Cabanes. 

 

 1. Lloc privilegiat per a la teva jubilació.

Un apartament a la platja pot ser una excel·lent inversió per a la teva jubilació, proporcionant-te un lloc tranquil per viure i la possibilitat d'obtenir ingressos addicionals mitjançant el lloguer quan no hi siguis.

comprar apartament davant de la platja

Prova de tot això, és l'augment consistent d'estrangers a la caça d'un apartament a la costa espanyola:

 

Segons un informe recent, la venda de propietats a la costa espanyola ha experimentat un augment significatiu, gràcies a la combinació de la bellesa natural, l'estabilitat econòmica i política, la infraestructura de qualitat i les atractives oportunitats d'inversió.

 

L'especialista en hipoteques Juan Somovilla, de Idealista, destaca que la compra d'immobles per part d'estrangers ha crescut en un 45% a l'últim exercici (2022), situant-se actualment el seu valor, molt per sobre dels nivells abans de pandèmia.  

 

Si fem zoom sobre la Comunitat Valenciana, són Romania i el Regne Unit els inversors més grans en aquesta costa.

 

Així que ja saps, si no vols quedar-te enrere, deixa'ns les teves dades i t'informarem sobre els apartaments encara disponibles als Edificis Ciutat Jardí, a Oropesa del Mar – Cabanes i al costat de Marina d'Or Ciutat de Vacances, una ciutat d'oci, benestar i diversió on gaudiràs amb tota la família.

 

Recorda que a Inserial, estem compromesos amb brindar-te el millor assessorament i ajudar-te a trobar el teu apartament ideal davant del mar. T'esperem!
  Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

  Per què és més barat comprar que llogar?
  Llegir més

  Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

  És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?
  Llegir més

  Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

  Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?
  Llegir més

  Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

  Que has de saber abans de comprar apartament a la platja
  Llegir més

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  caCatalan