comprar-un-apartament-a-la-platja
  Ciutat Jardí II, Oropesa del Mar (Castelló)

Per què comprar un apartament a la platja amb Inseryal by Marina d´Or, és ara mateix, la millor inversió?

Podríem parlar de la millor relació qualitat-preu del mercat, d'una ubicació excepcional (apartament a la platja a primeríssima línia) o d'una destinació que, com pocs, ofereix un gran ambient tot l´any (Marina d'Or – Ciutat de Vacances).

Comprar un apartament a la platja.

Apartaments a la platja amb vistes espectaculars.

L'edifici es diu Ciutat Jardí i és la nova promoció de Inseryal by Marina d´Or, que compleix totes aquestes característiques i moltes altres igual d'interessants a l'hora de gaudir d'un apartament a la platja d'Oropesa del Mar, però què fa que sigui, precisament “ara”, el millor moment per comprar un apartament a la platja d'Oropesa del Mar? Doncs el fet que es donen tots els condicionants perquè, a més d'adquirir un gran habitatge, n'estiguem realitzant una gran inversió amb una alta revaloració en molt poc temps. Per què?

· El mercat immobiliari ofereix una excel·lent oportunitat perquè els nostres estalvis no es devaluïn per culpa de la incipient inflació.

· Perquè l'increment dels preus de l'habitatge no és flor d'un dia: des dels darrers anys, el preu tant d'un apartament a la platja com de qualsevol habitatge a Espanya seguirà creixement.

· L'augment dels costos de producció, l'escassetat de mà d'obra al sector de la construcció i la puixant demanda faran que els preus segueixin creixent en general, i més a primera línia de platja.

· Si hi ha un tipus d'habitatge la demanda del qual s'ha disparat per sobre de la mitjana és, precisament, la de l'estil Ciutat Jardí, la darrera promoció de Inseryal by Marina d´Or: aquests apartaments a la platja, en primeríssima línia, són un tipus d'habitatge basat en un estil de vida saludable, davant del mar, lluny de l'urbs però, alhora, envoltada de tots els serveis.

· Els apartaments a la platja de Inseryal by Marina d´Or, vénen equipats fins a l'últim detallmoblats, decorats i amb els electrodomèstics necessaris per directament entrar a viure.

Si alguna cosa ens va ensenyar el confinament del 2020 és que tots preferim un tipus d'habitatge més eficient, “agradable” i amb més serveis incorporats (piscina, zones verdes comunes, àrees infantils, etc.).

comprar un apartament a la platja amb Inseryal by Marina d´Or

Després de saber totes aquestes dades

Comprar pisos a la platja barats

, els quals són molt importants de cara a realitzar una compra d'un pis, cal seguir sospesant totes les variables que cal analitzar per prendre una bona decisió.

Comprar pis a la platja baratPerquè la decisió de compra surti el més econòmica possible, hem de començar per analitzar quins són les zones més barates d'Espanya per comprar una casa a la platja. Hi ha una gran varietat de preus entre unes províncies costaneres i unes altres.

En qualsevol circumstància. En aquest sentit, la nova urbanització de Inserial a Oropesa del Mar – Cabanes, al costat de Marina d'Or, és tant una inversió rodona com una experiència única per a tots els amants de la millor qualitat de vida: viure en un còmode apartament a la platja. Envoltats d´aire pur. A primera línia de platja. Davant la Mediterrània.

A Ciutat Jardí II trobaràs la llar dels teus somnis!

SOL·LICITA MÉS INFORMACIÓ

[wpforms id="10847" title="false" description="false"]

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja
Llegir més
caCatalan