Segons el Diari Mediterrani, el novembre del 2022, Oropesa del Mar lidera el rànquing d'apartaments venuts al costat de Castelló (centre) i Vinaròs.

Aquest informe destaca que les famílies prefereixen comprar un apartament davant de la platja a invertir en zones interiors.

I és que en aquesta zona hi pots trobar apartaments en venda nous a primera línia de platja amb piscina comunitària, pàrquing, zona enjardinada i parc infantil.

És un municipi que cal tenir en compte si estàs buscant comprar apartament a la platja assequible, però de bona qualitat.

 

Al costat de Marina d'Or Ciutat de Vacances

Marina d'Or CIudad de Vacaciones

 

En aquest municipi i al costat de Marina d'Or Ciutat de Vacances trobaràs apartaments destinats per a ús residencial i de vacances, amb zones enjardinades, parcs infantils, piscines, zones esportives, diversos Parcs d'Oci, Parc Aquàtic, zona de Balneari i centre estètic, restaurants , cafeteries….

A més, comptes amb diversos supermercats, farmàcies i centre de salut a tan sols 8 minuts amb cotxe del Edifici Ciutat Jardí I, II i III.

Marina d'Or disposa de comunicacions per carretera excel·lents i un autobús urbà amb més de vint parades al llarg del municipi, així com estació de tren.

Des d'Orpesa surt també un autobús diari que passa per Castelló i València i arriba fins a Madrid Sud.

 

 

Buscant col·le a Oropesa del Mar

Oropesa del Mar compta també amb diversos col·legis públics i dos autobusos escolars: el del col·legi privat La Magdalena de Castelló i l'autobús municipal facilitat pel mateix ajuntament, per la qual cosa no és estrany que les famílies vegin aquesta ubicació com el lloc perfecte per combinar residència i vacances en un de sol.

Els nens que creixen en aquesta població poden cursar des d'infantil fins a batxiller o cicles formatius, ja que la població també compta amb l'IES Torre del Rei.

Oropesa del Mar compta a més amb un programa cultural extens i per a totes les edats. Pots consultar el programa complet aquí: https://www.oropesadelmarturismo.com/ver/3303/Programa-de-Ocio-y-Cultura-Oropesa-del-Mar-2022.html

Oropesa del Mar, per què és núm. 1 en rànquing de vendes?

T'agrada l'esport?

Si decideixes comprar un pis al costat de Marina d'Or, comptes també amb diverses instal·lacions esportives municipals i les instal·lacions esportives Marina d'Or al carrer de l'Antina.

A l'Avinguda de la Plana d'Oropesa del Mar els més petits poden gaudir de l'Skatepark, on practicar skateboard, bicicleta acrobàtica i patins.

A la Platja de la Concha també es pot gaudir d'un parc de calistènia a l'aire lliure.

deporte Marina d'Or

 

De la mateixa manera, Marina d'Or fa esdeveniments culturals i esportius tot l'any.

Al novembre de 2022 es van celebrar diversos esdeveniments entre els quals va destacar un dedicat a les nostres mascotes.

T'agrada l'esport? Ja pots apuntar-te als següents esdeveniments esportius que se celebraran en aquesta ciutat de vacances contínues.

Si preferiu assistir com a públic és l'ocasió perfecta perquè feu un ull als nostres pisos d'obra nova a la platja i als nostres Xalets Adossats Platja Torre la Sal.

Hi trobaràs construccions noves d'alta qualitat i preus per sota del valor de mercat.

Ens avalen més de 40 anys d'experiència en la construcció, promoció i venda d'habitatges, així com més de 11.000 clients feliços amb casa seva.

Recorda que els nostres habitatges es lliuren completament moblats, equipats i decorats perquè tu només hagis de preocupar-te de gaudir.

Decideix-te a viure a Oropesa del Mar, ho té tot.

.

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?

Quantes vegades hem pensat que el lloguer és llençar els diners, o pitjor, regalar-los a[Llegir més d'aquest article]

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?

Aneu-vos de vacances a l'estiu i aprofiteu al màxim el sol, la sorra i el[Llegir més d'aquest article]

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja

Si cerques invertir en una propietat immobiliària, comprar apartament a la platja pot ser[Llegir més d'aquest article]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *