Oportunitat única de cases en venda a Oropesa del Mar

cases en venda a Oropesa del Mar

Per fi ha arribat el moment de no renunciar al somni de veure els teus fills créixer al jardí de casa teva, però saps realment la diferència que hi ha entre casa, xalet adossat i xalet apariat?

Comencem aclarint què és una casa:

Una casa és un habitatge que sol estar situat al nucli urbà i no compta amb una parcel·la o jardí a la façana. La majoria de les cases tenen una o dues plantes, amb una porta d'accés a la vorera del carrer.

I un xalet adossat?

La paraula xalet prové de la paraula francesa xalet i es refereix a un habitatge unifamiliar d'una a tres plantes amb jardí.

Aquests habitatges tendeixen a estar ubicats als afores de la ciutat i són populars tant com a residència permanent com a allotjament de vacances, especialment en zones costaneres o muntanyoses.

El terme «xalet» es va originar a Suïssa, on les luxoses cabanes als Alps van ser les primeres a ser anomenades d'aquesta manera.

Tal com indica el seu nom, un xalet adossat es troba unit a un altre a banda i banda, de manera que es comparteixen les parets laterals i queden lliures la façana davantera i la part del darrere (excepte als habitatges dels cantons).

 

Les cases adossades solen formar part d'urbanitzacions, on a més del teu habitatge privat pots gaudir d'una gran vida comunitària amb piscina, jardins…etc.

Segons Mapfre, en estar l'espai distribuït en diverses plantes, la superfície útil és més gran.

 

Característiques bàsiques d'una casa adossada:

  • Els habitatges solen tenir dos costats perimetrals que estan connectats entre si.
  • Hi ha un o dos fronts oberts per permetre l'accés, la ventilació i l'entrada de llum.
  • També hi pot haver un jardí tant a la part davantera com al darrere de la casa.
  • En general, compta amb dos o tres pisos per satisfer les necessitats despai.

 

Avantatges dels xalets adossats:

  • Situades en zones tranquils, als afores, però plenes de serveis com col·legis i supermercats. Això ofereix tranquil·litat i comoditat als seus propietaris.
  • Dues i fins i tot tres plantes on no falten les terrasses, traduït en més metres quadrats.
  • Jardí propi.
Venda de xalet a Marina d'Or

I quina diferència hi ha entre xalet adossat i xalet apariat?

Podem notar als habitatges adossats que hi ha un mur comú compartit entre ells, la qual cosa permet veure una fila de cases idèntiques unides per una paret.

D'altra banda, les cases apariades solen anar en grups de dos, d'aquí el nom.

La distinció principal entre aquests dos tipus d'habitatges és la quantitat de veïns que tenen. Un adossat generalment té dos veïns, un a cada costat, mentre que una casa aparellada només comparteix mur amb un sol habitatge.

Venda de xalet a Marina d'Or

Tenir un xalet adossat o apariat ha estat sempre un símbol d'estatus per a les persones que anhelen la privadesa i la sensació d'una llar unifamiliar.

Molts no es decideixen a invertir-hi per creure que això significarà el fet de renunciar a serveis i comunicacions bàsiques.

 

Al costat de Marina d'Or Ciutat de Vacances, trobaràs cases en venda a Oropesa del Mar (adossades i aparellades), en un entorn natural privilegiat, a pocs metres de la platja de sorra fina Torre la Sal ia prop també del Parc Natural Protegit Prat de Cabanes – Torreblanca.

Aquesta platja és reconeguda com una de les millors platges d'Europa.

Podreu gaudir de passejar per aquest entorn amb un clima envejable de més de 300 dies de sol a l'any.

Aquesta zona té a disposició diversos supermercats, col·legis, zones verdes i tot un mar d´activitats a Marina d´Or Ciutat de Vacances, amb els seus Parcs d´Oci, espectacles, esdeveniments esportius, restaurants i buffets lliures, Parc Aquàtic, Parc d´Atraccions i el Major Balneari Científic d'Aigua Marina d'Europa.

Alguns dels esdeveniments més importants que tenen lloc en aquesta zona són:

Mundials d'Escacs, eliminatòries de la Copa Davis, Campionats Europeus de Taekwondo, de Tir amb Arc… Campionats Europeus i Nacionals de Cross, Ferrari Racing Days, Mediterranean Epic Gran Fons, Volta Ciclista a Espanya…

 

Molt a prop teu, a més, cinc platges, dues cales, el nucli antic d'Oropesa del Mar, un club nàutic i excursions amb vaixell.

Durant la temporada estival aquesta zona ofereix un ambient animat ia l'hivern ofereix la tranquil·litat que busques en arribar de treballar. Gaudeix del mediterrani tot l´any.

 

Cases en venda a Oropesa del Mar

Els nostres xalets adossats tenen diverses distribucions disponibles i ofereixen els millors acabats. Podeu triar entre dues memòries de qualitats entre les quals compteu amb l'opció d'entrar a casa vostra completament moblada, equipada i decorada.

 

Disposen de zona comuna amb piscina i zones verdes.

Si prefereixes invertir en un xalet apariat a escassos metres de la platja Torre la Sal i al costat de Marina d'Or, tens la possibilitat de fer-ho en qualsevol dels nostres 14 habitatges unifamiliars aparellats disponibles, equipats i decorats fins a l'últim detall.

L'oportunitat perfecta per accedir a la venda de xalets a Marina d'Or està ara disponible i al teu abast. No la deixis escapar.

apartament a marina d'or en venda

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja
Llegir més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

caCatalan