El 10 de maig Inseryal by MARINA D'OR va marcar un moment significatiu amb el llançament de la nova promoció de l'Edifici Sol i Mar 2.

 

L´edifici oferirà 65 magnífics apartaments en planta baixa, a més de preciosos àtics i dúplex.

 

La presentació va tenir lloc a les oficines de l'edifici Miramar a Oropesa del Mar. L'esdeveniment el va inaugurar el director comercial d'Inseryal by MARINA D'OR també hi van ser presents Cedric Oda i Miguel Querol adjunts a presidència.

 

D'altra banda, l'arquitecte Mariano Luis Alaman, que va dissenyar el nou edifici Apartamentos Sol y Mar 2, també va ser present a l'esdeveniment, per explicar els detalls tècnics i urbanístics de la futura construcció. Alhora va resoldre preguntes que sorgien als comercials ajudant-los a conèixer bé les característiques del nou edifici.

 

Edifci Sol i Mar 2

 

Integració d'equips i expansió internacional

Dirigit pel director comercial, l´esdeveniment va comptar amb la participació de 25 comercials de l´equip nacional i 23 comercials internacionals.

 

Edifici Sol i Mar 2

 

Amb dues oficines a Madrid, una a Leganés i tres a Oropesa, aconseguim reunir tots els nostres comercials per a aquest dia tan important. Un cop més, Inseryal by MARINA D'OR demostra el seu compromís amb l'expansió i l'accessibilitat a centres urbans i costaners importants.

 

Celebració de l'Esdeveniment a Oropesa del Mar

El lloc de l'esdeveniment, les oficines de Miramar, estan estratègicament ubicades davant dels jardins de la coneguda Marina d'Or Ciutat de Vacances, un lloc que no només ofereix vistes impressionants sinó que també simbolitza l'enllaç de l'empresa amb desenvolupaments costaners d'alta qualitat.

 

Un Esdeveniment d'Èxit i Projecció a Futur

L'esdeveniment va ser aclamat com un èxit rotund, no només per la jornada assolellada i l'entorn, sinó també pel que fa al futur de l'empresa. La presentació d'un nou projecte d'obra nova va captar l'atenció de tots els presents, generant entusiasme i expectatives altes sobre el que ha de venir.

 

Aquest nou desenvolupament promet continuar la tradició de Inseryal by MARINA D'OR oferir propietats excepcionals que no només compleixen amb les expectatives dels clients, sinó que les superen, gràcies al seu enfocament en la innovació.

 

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?

Quantes vegades hem pensat que el lloguer és llençar els diners, o pitjor, regalar-los a[Llegir més d'aquest article]

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?

Aneu-vos de vacances a l'estiu i aprofiteu al màxim el sol, la sorra i el[Llegir més d'aquest article]

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja

Si cerques invertir en una propietat immobiliària, comprar apartament a la platja pot ser[Llegir més d'aquest article]

caCatalan