Els nous Xalets Adossats Platja Torre la Sal, a Oropesa del Mar/Cabanes (Castelló), es troben ubicats davant del mar, a només uns passos de la platja homònima i al costat de Marina d'Or.

Cada habitatge dels Xalets Adossats Platja Torre la Sal, compta amb una plaça de garatge en superfície dins de la parcel·la, amb una zona privada, amb accés des del carrer interior o exterior, amb cuina americana, amb 3 o 4 dormitoris i 3 o 4 banys.

La ubicació d'aquests xalets adossats és idònia per gaudir del Mar Mediterrani durant tot l'any. A la costa de Castelló les temperatures són estupendes tant a l'estiu com a l'hivern i de més de 350 dies de sol any.

Passejar per la vora del mar, prendre beguda refrescant en una terrassa, menjar una paella valenciana tradicional al sol, practicar esports a l'aire lliure com el senderisme o el trail running són només algunes de les moltes activitats que, a la Costa de Castelló, es poden fer en qualsevol moment de l'any.

Xalets Adossats Torre La Sal

Xalets adossats Platja Torre la Sal, al costat de Marina d'Or

Els xalets adossats estan ubicats al costat de Marina d'Or, però prou allunyats del centre del resort per poder passar temps de descans de qualitat. Tot i així, pots gaudir de tots els seus serveis i activitats.

Marina d'Or és la Ciutat de vacances per antonomàsia. És un dels resorts familiars més famosos i concorreguts d'Espanya, on sempre hi ha alguna cosa a fer als seus més de 100.000 metres quadres de serveis d'hostaleria, lleure i gastronomia per a tota la família.

La Ciutat de Vacances compta amb: el Balneari Marina d'Or, el balneari d'aigua marina més gran d'Europa; dels Jardins Marina d'Or amb flora i fauna dels cinc continents com carpes vermelles, cignes o paons; dels espectacles nocturns; de les cavalcades amb les seves entranyables mascotes i, per descomptat, dels vuit parcs de lleure per a nens de totes les edats com el Parc Aquàtic Polinèsia, Parc Infantil Món Fantasia, Parc Pequemundo, Parc Aventura d'Or o Jardí Encantat.

Marina d'Or compta, també, amb més d'un centenar de botigues i restaurants i amb supermercats (Mercadona, Lidl, Consum…) perquè mai no et falti de res.

Viure als Xalets Adossats Platja Torre La Sal de Inserial by Marina d’Or es ganar calidad de vida para ti y para los tuyos, es tener la posibilidad de disfrutar del bienestar y de la esencia del Mar Mediterráneo cada día del año durante toda tu vida.

Aquesta promoció és una ocasió única per gaudir de les vacances de l'estiu, per què no, d'un dia a dia a la Costa d'Azahar, davant de la platja Torre la Sal i al costat de Marina d'Or. És la millor inversió, la gaudeixes i cada dia val més!

Hi ha oportunitats que només passen una vegada a la vida i aquesta, pot ser una.

Contacta amb nosaltres i et donarem més informació!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *