Avui et volem parlar d'un dels models de climatització sostenible més econòmics, la aerotèrmia.

A més de ser un sistema econòmic, l'aerotèrmia és bona per al medi ambient, ja que obté energia sostenible (amb zero emissions de CO2); reduint la petjada de carboni i aportant a l'habitatge 4 kWh d'energia per cada kWh que consumeix.

Amb aquesta pots tenir calefacció, refrigeració i aigua calenta en un sol sistema i és quatre vegades més eficient que una caldera de gas.

És apte per a habitatges unifamiliars i per a edificis; i la vida útil d'aquests equips és al voltant dels 25 anys.

L'únic desavantatge que de moment presenta és l'elevat cost de la inversió necessària per a la seva instal·lació, però ara pots gaudir dels beneficis de la seva instal·lació sense cost afegit, com?, t'estaràs preguntant. Continua llegint i t'expliquem més.

aerotèrmia

D'on surt l'energia a la aerotèrmia?

 

L'aerotèrmia està basada en la termodinàmica, el ventilador de la bomba de calor capta aire de fora i l'introdueix al circuit refrigerant.

L'aire transfereix la calor al líquid refrigerant que s'evapora. El gas resultant circula a través del compressor, que incrementa la pressió i per tant la temperatura.

Aquest gas calent transfereix la vostra energia escalfant el circuit de calefacció de la casa. Aquesta calor, s'utilitza també per escalfar l'aigua i pot ser utilitzat per a terra radiant.

Quan l'aigua es refreda, torna a través del circuit, refredant el refrigerant i tornant el gas del circuit al seu estat líquid. Un cop fred, el líquid refrigerant torna al principi del circuit per tornar a captar calor procedent de l'energia ambiental.

Aquest procés seria l'utilitzat per a calefacció i aigua calenta; si per contra estem buscant refrigeració, el procés seria el mateix, però de manera inversa, captant la calor de les habitacions i expulsant-lo a l'aire exterior.

Com gaudir de l'Aerotèrmia sense cost afegit?

Ara pots gaudir d'aigua calenta a través d'aerotèrmia als Edificis Ciutat Jardí 2 i 3; i als Apartaments Sol i Mar, a Oropesa del Mar/Cabanes.

Inseryal by Marina d'Or, amb més de 40 anys d'experiència al sector de la construcció, ha decidit apostar per aquesta energia neta, renovable i econòmica.

Els nostres equips d'aerotèrmia són com un electrodomèstic més de la casa, gairebé no necessita manteniment.

Cada unitat és privada, sent accessible només des del propi habitatge. Això permet desendollar els equips i evitar-ne el consum quan no estiguis a casa.

Els equips d'aerotèrmia tenen una capacitat de 150 litres d'aigua davant dels 90 litres d'un termo elèctric convencional, i la seva autonomia d'aigua calenta és més gran.

Com veus, tot són avantatges en l'ús i el gaudi d'aquesta energia neta i renovable.

Si vols un apartament a primera línia de platja (apartaments Ciutat Jardí), oa 379 metres (apartaments Sol i Mar), que a més sigui bonic, ben ubicat i amb energia neta i respectuosa amb el medi ambient, aquesta és la teva oportunitat.

A més, als apartaments Ciutat Jardí, trobaràs el teu apartament completament moblat, decorat i equipat; una cosa que també pots tenir als apartaments Sol i Mar amb la Memòria de Qualitats Plus.

solymar
comprar apartament a oropesa del mar

No ho pensis més i deixa'ns les teves dades, el teu apartament t'està esperant.

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja
Llegir més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

caCatalan