Preparen el retorn al començament del proper any amb proves esportives.

La jornada festiva del 12 d'octubre ha estat la data escollida per finalitzar aquesta temporada als hotels i instal·lacions del complex Marina d'Or, un dels enclavaments de referència per al turisme de Castelló, situat a la localitat d'Orpesa. El tancament de la campanya s'ha produït després d'un estiu marcat pel retorn a la normalitat, amb l'aixecament de la major part de les restriccions derivades de la pandèmia.
Durant els propers mesos es realitzaran tasques de manteniment per tenir a punt els diferents espais del complex, compost de diversos hotels, a més del balneari i els parcs de lleure. «Estem preparant una sèrie de millores i nous productes», van indicar fonts de Marina d'Or. Darrere d'aquestes obres i la posada a punt, està previst que el retorn es produeixi en les primeres setmanes del proper any, amb motiu de la propera edició de la cursa ciclista Mediterranean Epic, programada entre els dies 9 i 12 de febrer. Després d'aquesta arrencada iniciarà el compte enrere per funcionar a ple rendiment, amb la vista posada a les vacances de Setmana Santa.

 

Marina dor tanca temporalment

Apartaments
Tot i el tancament de l'activitat als hotels, hi ha elements del complex que romanen oberts. Segons indica la pàgina web als seus potencials visitants, hi ha «ofertes en apartaments amb què convidem a descobrir el meravellós entorn de natura i activitats culturals per gaudir a Orpesa».
Les dependències hoteleres de Marina d'Or segueixen així model imperant a la major part de la planta turística de la província, la campanya del qual arrenca setmanes abans de Pasqua per arribar als mesos de més ocupació a l'estiu. En canvi, les temperatures dhivern i la disminució d'incentius atractius per als empresaris hotelers, com les darreres edicions de les vacances socials de l'Imserso, han fet que s'aprofitin els mesos d'octubre a febrer per adequar-se de cara a la següent temporada. No és la primera vegada que el complex de Orpesa realitza reformes. La més significativa va tenir lloc fa dos anys, profitant l'escassa activitat derivada dels tancaments
perimetrals a les successives onades del coronavirus.

 

Notícia extreta de PERIÒDIC EL MEDITERRANI.

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja
Llegir més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

caCatalan