Marina d'Or, el prestigiós complex turístic de la Costa del Taronge, es troba en ple procés de transformació. Sota el seu nom nou, Magic World Marina d'Or, aquesta destinació emblemàtica promet una experiència completament renovada per als visitants. Les obres de remodelació estan en marxa i s'espera que l'obertura de Magic World s'obri al juny.

 

 

Marina d'Or és ara Magic World: canvi prometedor el 2024

 

Per què Marina d'Or canvia a Magic World?

La remodelació de Marina d'Or està sent liderada pel Grup Fuertes i Magic Costa Blanca, amb una inversió milionària darrere del projecte. La presentació va tenir lloc a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur), presidida pel vicepresident de Magic Costa Blanca Hotels & Resorts, Javier García. Aquest canvi, recolzat per figures destacades com la consellera de Turisme, Nuria Montes, i l'alcaldessa d'Orpesa del Mar (Castelló), Araceli de Moya, promet una nova era per al complex.

 

Inversions milionàries per al futur de Magic World

La inversió milionària a Magic World Marina d'Or comportarà una sèrie de canvis significatius entre ells hotels temàtics Magic World.

 

L'antic Grand Duque es convertirà en el Magic Sports Hotel, un lloc temàtic esportiu amb un parc aquàtic i habitacions inspirades en esports populars com el futbol, el tennis o la Fórmula 1.

 

Marina d'Or és ara Magic World: canvi prometedor el 2024

 

A més, també s'hi ha inclòs un parc aquàtic amb ambientació esportiva amb un simulador de surf, és el primer hotel d'Espanya de temàtica esportiva.

 

Marina d'Or és ara Magic World: canvi prometedor el 2024

 

Mentrestant, el Marina d'Or Platja es transformarà en el Magic Games Hotel, dedicat als videojocs, amb habitacions equipades amb consoles i una sala de videojocs arcade.

 

Marina d'Or és ara Magic World: canvi prometedor el 2024

 

A més, l'Hotel Marina d'Or 3* serà renovat com el Magic Fantasy Hotel, oferint habitacions temàtiques de contes. Per complementar aquestes millores, es construirà un nou Hotel Magic Inn a prop de la platja.

 

Marina d'Or és ara Magic World: canvi prometedor el 2024

 

Magic World Revolucionarà el Turisme a la Costa

La renovació de Magic World Marina d'Or no només oferirà una experiència turística renovada i atraccions familiars, sinó que també establirà estàndards nous de qualitat i diversió per a la regió. Amb una combinació d´entreteniment d´avantguarda i serveis d´allotjament temàtics, els visitants gaudiran d´una experiència única i inoblidable.

 

Aquest impuls en l'oferta turística no només enfortirà la reputació de la Costa del Taronge com a destinació turística líder, sinó que també generarà oportunitats de creixement econòmic i desenvolupament local sostenible.

 

Reserves i ofertes especials a Magic World

Des del seu llançament, Magic World ha generat un gran interès, amb més de 5.000 reserves realitzades la primera setmana.

 

Oferint promocions exclusives com el primer nen gratis fins als 16 anys i el segon nen al 50% de descompte A més, registrant-se al Club Magic AMICS es podrà beneficiar dofertes exclusives. El complex es presenta com una opció irresistible per als turistes que busquen experiències úniques.

 

No obstant això, el servei de tot inclòs durant tot l'any afegeix un valor addicional a les estades, assegurant una experiència memorable per a tots els que visitin Magic World Marina d'Or.

 

DEIXARÀS ESCAPAR L'OPORTUNITAT DE VIURE A PROP D'AQUEST MAGNÍFIC COMPLEX?

 

Els nostres nous apartaments, llestos per estrenar, es troben a primera línia de platja, just a l'encantadora Costa d'Azahar, oferint una experiència sense igual al costat del mar.

 

Situats al cor de la famosa ciutat de vacances, Magic World a Oropesa del Mar (anteriorment coneguda com Marina d'Or), aquests apartaments vénen totalment moblats, amb electrodomèstics i decorats amb cura.

 

Des de quadres i miralls moderns a les parets fins a tovalloles als banys i utensilis de cuina, proporcionem tot el necessari per a la teva comoditat. Inseryal by Marina d'Or t'ofereix la llar assequible a la platja que estàs buscant, un refugi perfecte per crear els més preats i divertits records amb la família al llarg del temps.

 

DEMANA MÉS INFORMACIÓ

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?

Quantes vegades hem pensat que el lloguer és llençar els diners, o pitjor, regalar-los a[Llegir més d'aquest article]

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?

Aneu-vos de vacances a l'estiu i aprofiteu al màxim el sol, la sorra i el[Llegir més d'aquest article]

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja

Si cerques invertir en una propietat immobiliària, comprar apartament a la platja pot ser[Llegir més d'aquest article]