El 31 de maig marca una fita a la història d'Oropesa del Mar amb la inauguració de l'esperat complex turístic Magic World. Presentat a la Fira Internacional de Turisme (Fitur), aquest projecte, sota la nova direcció de Grup Forts i Magic Costa Blanca, promet transformar la oferta turística de la regió.

Grup Forts i Magic Costa Blanca han anunciat una inversió ambiciosa a Marina d'Or de 40 milions d'euros. Aquesta aliança estratègica, participant al 50% en la propietat del complex turístic, té com a objectiu principal reposicionar la destinació per atraure mercats internacionals, aspirant a convertir-se en un dels principals destinacions turístiques d'Europa.

 

Complex Marina dor

Gratitud pel Suport Institucional

Durant la presentació a Fitur, els representants van expressar el seu agraïment per la «gran acollida» del projecte per part de les autoritats locals, des del Ajuntament d'Orpesa del Mar fins a la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana. El suport institucional ha estat fonamental per fer realitat aquest ambiciós complex turístic.

Compra de Marina D´Or

Innovació i Sostenibilitat: Els Pilars de Magic World

El portaveu del Grup Fuertes va destacar que Magic World no hauria estat possible sense la supressió de la taxa turística proposada pel govern anterior. Aquest complex, impulsat per la innovació i enfocat al turisme familiar i d'esdeveniments, neix amb una visió de sostenibilitat i una dosi d'il·lusió emocionant.

Atraccions Inigualables per a Tots els Gustos

L'espot promocional presentat a Fitur va generar una enorme expectació en revelar algunes de les atraccions i serveis de Magic World. El complex comptarà amb tres parcs aquàtics, zones infantils, un Beach Club de més de 2.000 metres quadrats i facilitats per a esports aquàtics. Des de simuladors de realitat virtual fins a laser tag, Magic World ofereix entreteniment per a totes les edats.

Inversió a Marina d'or

Un Paradís per als Amants de l'Esport

L'oferta esportiva a Magic World és impressionant i inclou una acadèmia de tennis i golf, camps de futbol, tir amb arc i un gimnàs modern. A més, l'hotel de temàtica esportiva comptarà amb simuladors, sports bar i simuladors de surf.

Gastronomia Internacional i Experiències Úniques

La gastronomia serà un punt fort a Magic World, amb una varietat d'opcions internacionals, des d'american food i braseria fins a sushi kaiten i bakery 2D. La fase dos del projecte se centrarà en el Thalaso més gran d'Europa, oferint benestar amb una clínica de 51 sales, zona club, zona premium, water mapping, realitat virtual subaquàtica, galeries d'art i concerts a la llum de les espelmes.

Magic World: Un Nou Paradigma Turístic a Oropesa del Mar

Inversió i Expectatives Positives per al Turisme

L'alcaldessa d'Orpesa, Araceli de Moya, va agrair la inversió de més de 40 milions d'euros per part dels nous propietaris i va destacar el potencial de Magic World per tornar Orpesa com a referent internacional de turisme.

La presidenta de la Diputació de Castelló Marta Barrachina, va expressar la «gran expectativa» que ha generat Magic World i es va comprometre a col·laborar plenament amb els grups Fuertes i Magic Costa.

La consellera de Turisme Nuria Montes, ha assenyalat que aquest és "un gran dia" i ha anticipat que Magic World serà "un absolut èxit", contribuint significativament al turisme internacional a la província, amb l'aeroport de Castelló jugant un paper clau.

 

Amb Magic World, Oropesa del Mar es prepara per a un futur turístic vibrant i emocionant.

 

Et perdràs l'oportunitat de viure a prop d'aquesta meravella de complex turístic?

Els nostres apartaments, completament nous i llestos per estrenar, es troben a primera línia de platja, just a la riba de la Costa d'Azahar, oferint una experiència inigualable davant del mar.

Situats al costat de tots els serveis de la ciutat de vacances per excel·lència, Magic World a Oropesa del Mar (anteriorment Marina d'Or), aquests apartaments vénen moblats, amb electrodomèstics i decorats al detall.

Des de quadres i miralls moderns a les parets fins a tovalloles al bany i utensilis de cuina, proporcionem tot el necessari per al teu benestar. Inseryal by Marina d'Or ofereix la assequible llar a la platja que tant busques, una segona llar ideal destinada a albergar els records més estimats i divertits amb la teva família al llarg del temps.

 

DEMANA MÉS INFORMACIÓ

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja
Llegir més
caCatalan