L'Aeroport de Castelló expandirà la connectivitat amb noves rutes nacionals i europees

Ryanair i Volotea presenten ofertes per operar connexions amb destinacions clau a Europa i Espanya.
El Aeroport de Castelló es prepara per ampliar el seu horitzó amb la introducció de noves rutes aèries cap a destinacions europees i nacionals, potenciant així la seva oferta de vols i la seva posició al mercat de transport aeri.

L'entitat pública Aerocas ha rebut ofertes de dues companyies aèries en resposta als concursos públics organitzats específicament per promoure l'aeroport de Castelló. Aquestes propostes estan orientades a implementar campanyes de posicionament que estan directament relacionades amb la gestió i l'operació de noves rutes aèries.

Vicente Martínez Mus, director general de Costes, Ports i Aeroports de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, ha subratllat la meta d'«incrementar la connectivitat de l'aeroport Castelló mitjançant la incorporació de rutes aèries regulars que enforteixin i ampliïn l'espectre actual de vols disponibles».

En línia amb aquest propòsit, Aerocas ha engegat dues importants campanyes. La primera cerca establir noves connexions amb destinacions europees, mentre que la segona se centra a reforçar i mantenir rutes nacionals, subratllant el paper central de l'aeroport Castelló en el desenvolupament de la infraestructura aèria de la regió.

 

Casc històric d'orpesa del Mar

Aquestes rutes noves poden beneficiar l'aeroport de Castelló i la regió en termes econòmics i turístics.

Aerocas ha anunciat la recepció de dues ofertes prometedores que signifiquen un impuls per a l'economia local: Ryanair ha presentat la seva candidatura per a la campanya que busca expandir la xarxa de vols cap a Europa, mentre que Volotea s'ha enfocat al mercat nacional, proposant una ruta cap a Bilbao.

Aquesta evolució compleix no només els requisits administratius, sinó que també obre un ventall de possibilitats per a l'avaluació de factors tècnics i financers. Això inclou plans de màrqueting, les noves rutes que podrien vincular Castelló amb destinacions europees clau i la projecció d'un augment en el flux de passatgers, factors crucials per als que considerin la inversió immobiliària a la zona.

El contracte per ampliar vols a Europa preveu la introducció d'almenys quatre noves rutes anuals o estacionals, connectant amb mercats importants com França, Alemanya, el nord d'Itàlia i possiblement el Regne Unit. S'espera que aquests desenvolupaments, els detalls dels quals es perfeccionaran les properes setmanes, incentivin el turisme i, amb ell, augmentin les oportunitats per als inversors immobiliaris a Castelló i Oropesa del Mar.

Amb la previsió que aquestes rutes s'activin de manera esglaonada durant els propers quatre anys, la primera fase iniciarà el 2024 amb almenys dues connexions, expandint-se a quatre per a l'any 2026. Cadascuna funcionarà amb un mínim de dues freqüències setmanals, prometent una constant afluència de visitants a la regió.

Aquesta constant i creixent afluència turística i de negocis enforteix l'argument per invertir en apartaments i propietats a Castelló i Oropesa del Mar, on el valor potencial està en ascens. Amb una ubicació estratègica que aviat serà encara més accessible gràcies a aquestes noves rutes aèries, aquestes destinacions es perfilen com una elecció intel·ligent per a inversors que busquen aprofitar l'expansió de les connexions aèries per assegurar un rendiment sòlid en les seves inversions immobiliàries.

 

 

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja
Llegir més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

caCatalan