El Aeroport de Castelló ha batut el rècord mensual de passatgers amb 22.534 el mes de juliol passat amb 974 moviments d'avions. És una dada històrica i el registre més alt de la seva història: per primera vegada s'han superat els 20.000 passatgers mensuals.

S'espera que aquesta tendència es mantingui aquest mes d'agost a causa del trànsit de turistes que arriben a la província de Castelló, ja que el turisme és un pilar fonamental per a l'aeroport de Castelló.

Durant els set primers mesos del 2022, de gener a juliol, el Aeroport de Castelló ha registrat la xifra de 70.408 viatgers, segons un article d'El Periódico Mediterráneo.

La campanya estival de l'Aeroport de Castelló, de finals de març a finals d'octubre, opera amb vuit connexions regulars: Brussel·les, Budapest, Bucarest, Katowice, Sevilla, Bilbao i dues amb Londres.

L'activitat comercial de la temporada hivernal, que arrenca a finals d'octubre i acaba al març, comptarà amb la continuïtat de quatre de les rutes que operen a l'estiu i amb l'activitat de les noves connexions de Madrid i Dublín.

La nova ruta que uneix Madrid-Castelló, és, sens dubte una gran oportunitat per poder visitar les platges de la Costa d'Azahar. Qui no vol gaudir de les temperatures estupendes i dels més de 300 dies de sol a l'any de Castelló?

Aeroport de Castelló a 15 minuts d'Oropesa del Mar

L'Aeroport de Castelló està ubicat a tan sols uns 15 minuts de Oropesa de Mar, així que la distància i el temps ja no seran una excusa per poder passar més temps al costat del mar.

El clima de costa Castelló gaudir a la platja durant tot l'any: les passejades a la vora del mar, prendre alguna cosa en una terrassa al sol, l'esport a l'aire lliure… són només algunes de les activitats de què es pot gaudir durant tot l'any.

L'Aeroport de Castelló bat rècords

 

Nous apartaments a primeríssima línia de platja d'Inseryal by Marina d'Or

Els nous apartaments Ciutat Jardí I, II i 3 estan ubicats a la platja de Oropesa del Mar/Cabanes al costat del conegudíssim resort familiar Marina d'Or. Es tracta d'una zona molt tranquil·la allunyada del centre del complex de vacances, però alhora molt a prop de tots els seus serveis i activitats.

A Marina d'Or sempre hi ha plans per fer ja que molts dels seus serveis estan disponibles tot l'any. A la Ciutat de Vacances sempre hi ha activitats per a tots els públics i edats.

El complex disposa de: 8 parcs de lleure per a infants de totes les edats; del Balneari Marina d'Or, el balneari d'aigua Marina més gran d'Europa; dels Jardins Marina d'Or, amb fauna i flora dels cinc continents com a paons, carpes vermelles i cignes i; de més d?un centenar de restaurants i botigues.

Els edificis Ciutat Jardí, de obra nova, estan a primeríssima línia de platja, de fet, per accedir a la platja de Torre la Sal, just al davant, només tens fer uns passos per una passarel·la de fusta amb accés directe des dels apartaments.

A més, vénen totalment moblats, equipat i decorats. Per exemple, lliurem els apartaments amb: cafetera, batedora, espremedora, cistell per a la bugada, assecador de cabell, marcs de fotos, planxa, llençols i tovalloles de recanvi, escombra i recollidor… tot a punt per entrar a viure!

Viure entre el teu habitatge habitual i casa teva de la platja pot ser còmode: la nova ruta de l'Aeroport de Castelló unirà Madrid i Castelló durant aquest hivern i els teus trasllats seran molt senzills perquè el teu apartament estarà totalment moblat, equipat i decorat.

¡¡Demana informació!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *