La-Salut-mental-i-el-Mar-Coneix-beneficis

19/12/2021

La salut mental i el mar: Coneix els beneficis

La salut mental i el mar: la calma, la puresa de l'aire, el so de les onades… Viure davant del mar és beneficiós per a la salut mental.

Sabíeu que les persones tenen més probabilitats de tenir trastorns de salut mental en àrees amb nivells més alts de contaminació?

Tot i això, l'entorn natural s'ha considerat durant molt de temps com una possible solució, perquè molts estudis han demostrat que quan les persones s'acosten a la natura, el seu estrès es redueix i les seves condicions emocionals i de salut mental en general milloren i, per això és innegable la relació de la salut mental i el mar.

Tenim apartaments en venda a oropesa del mar perquè puguis sentir aquests grans beneficis, i te'n mostrem algunes a continuació.

La salut mental i el mar: com beneficiar-se

1. Relaxa't

Estar prop del mar ens fa sentir tranquils per dins, ja que el seu color blau juntament amb el color del cel ajuda a calmar les nostres emocions, relaxar-nos i sentir més satisfacció, i fins i tot més creativitat, similar a l'efecte que es produeix quan meditem.

2. Reduir l'estrès

La brisa del mar és plena d'ions negatius que, a diferència dels ions positius, tenen grans beneficis pel nostre cos i ment. Promouen la renovació cel·lular, restableixen l'equilibri neuronal i estimulen la producció de serotonina (coneguda com a hormona de la felicitat), proporcionant-nos així una gran sensació de felicitat.

3. Reduir la tristesa i la depressió

A més de ser eficaç contra l'estrès, el mar també té la capacitat d'alleujar altres malalties. El so i el ritme de les onades ens poden portar a un estat de meditació, en què podem reconnectar-nos amb nosaltres mateixos, aclarir les nostres ments i desfer-nos de les emocions negatives.

4. Fomentar la creativitat

A més de relaxar el cos i la ment, el mar també ajuda a aclarir la ment i promoure la creativitat. Els experts diuen que aquesta és una bona manera de reajustar la ment i la inspiració.

Des d'Inseryal by Marina d´Or tenim a Venda Apartaments a Oropesa del Mar/Cabans i som conscients de la infinitat de beneficis que et poden aportar els nostres Apartaments en venda a Oropesa del Mar/Cabanes en primeríssima línia de platja. Estem situats al costat de Marina d´Or la Ciutat de Vacances.

 

Inseryal by Marina d'Or, la salut mental i el mar

Els nostres edificis Ciutat Jardí estan ubicats davant de la platja d'Oropesa del Mar/Cabanes, al costat del conegudíssim resort familiar Marina d'Or. Es tracta d'una zona molt tranquil·la allunyada del centre del complex de vacances, però alhora molt a prop de tots els seus serveis i activitats.

Marina d'Or disposa de 8 parcs d'esbarjo per a nens de totes les edats; del Balneari Marina d'Or, el Balneari d'aigua Marina més gran d'Europa; dels Jardins Marina d'Or amb fauna i flora dels 5 continents com carpes vermelles, paons i cignes i; de més d´un centenar de restaurants i botigues al teu abast.

Els nous apartaments de Ciutat Jardí estan en primeríssima línia de platja, de fet, per accedir a la platja de Torre la Sal, just davant dels apartaments, només tens fer uns passos per una passarel·la de fusta amb accés directe des del teu edifici.

A més, lliurem els apartaments totalment moblats, equipats i decorats al detall, per exemple, inclouen: cafetera, batedora, espremedora, cistell per a la bugada, assecador de cabell, marcs de fotos, llençols i tovalloles de recanvi, escombra i recollidor… està llest per entrar a viure, la teva única preocupació és passar-ho bé i descansar!

Demana informació!

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja
Llegir més
caCatalan