La compravenda d'habitatges a Espanya va augmentar un 18,8% al juny respecte al mateix mes del 2021 fins a assolir 58.010 operacions segons ha informat l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

Amb aquesta dada, ja són 16 mesos de creixement els que encadena la compravenda d'habitatges a Espanya, fet que significa que el mercat immobiliari creix sense frens de la mà de la demanda d'habitatges.

Si portes un temps pensat a comprar una casa a la platja, o bé per passar les vacances d'estiu o bé per gaudir de la teva jubilació, aquestes dades positives que reflecteixen un bon moment per al mercat immobiliari poden ser l'última empenta per decidir-te a adquirir apartament a primeríssima platja on exprimiràs els teus dies de descans al màxim.

A Inseryal by Marina d'Or tenim alguna cosa que et pot interessar: estem construint a primeríssima línia de platja a la costa de la Província Castelló.

 

compravenda d'habitatges

 

Compra el teu apartament a primeríssima línia de platja amb Inseryal by Marina d'Or

Els nostres edificis Ciutat Jardí estan ubicats davant de la platja d'Oropesa del Mar/Cabanes, al costat del conegudíssim resort familiar Marina d'Or. Es tracta d'una zona molt tranquil·la allunyada del centre del complex de vacances, però alhora molt a prop de tots els seus serveis i activitats.

Marina d'Or disposa de 8 parcs d'oci per a nens de totes les edats com el Parc Aquàtic Polinèsia, Parc Infantil Món Fantasia, Parc Pequemundo, Parc Aventura d'Or o Jardí Encantat; del Balneari Marina d'Or, el Balneari d'aigua Marina més gran d'Europa; dels Jardins Marina d'Or amb fauna i flora dels 5 continents com carpes vermelles, paons i cignes i; de més d´un centenar de restaurants i botigues al teu abast.

Els nous apartaments de Ciutat Jardí estan en primeríssima línia de platja, de fet, per accedir a la platja de Torre la Sal, just davant dels apartaments, només tens fer uns passos per una passarel·la de fusta amb accés directe des del teu edifici.

A més, lliurem els apartaments totalment moblats, equipats i decorats al detall, per exemple, inclouen: cafetera, batedora, espremedora, cistell per a la bugada, assecador de cabell, marcs de fotos, llençols i tovalloles de recanvi, escombra i recollidor… està llest per entrar a viure, la teva única preocupació és passar-ho bé i descansar!

Les magnífiques platges d'Oropesa del Mar són perfectes per desconnectar de la rutina en qualsevol moment de l'any atesa l'excel·lent climatologia de la costa castellonenca.

Viure als apartaments d´Inseryal by Marina d´Or és guanyar qualitat de vida per a tu i per als teus, és tenir la possibilitat de gaudir del benestar i de l´essència del Mar Mediterrani cada dia de l´any durant tota la teva vida.

La compravenda d'habitatges creix i el preu dels apartaments a primera línia de platja es dispara

Aprofitar la tendència que actualment està experimentant la compravenda d'habitatges a Espanya per comprar el teu apartament a la Costa d'Azahar és guanyar qualitat de vida. És adquirir el teu segon habitatge per gaudir de les teves vacances d'estiu com mereixes i, per què no, per descansar a la vora del mar després de la teva jubilació.

Un apartament a Ciutat Jardí d´obra nova en primeríssima línia de platja i totalment moblat, equipat i decorat és la millor inversió: ho gaudeixes i, a sobre, cada dia val més!

Si esteu a punt de fer el pas, l'auge de la compravenda d'habitatges, al costat de la pujada dels preus dels apartaments en venda a la platja, és l'impuls que necessites per ser propietari de l'apartament a primeríssima línia de platja del Mar Mediterrani que sempre has volgut.

Demana més informació!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *