A la primera meitat del 2022, la compravenda d'habitatges ha pujat un 16,6% respecte a l'any passat.

Segons el diari econòmic Expansió, (en una notícia publicada el 29 de setembre de 2022), el segon trimestre de 2022, la compravenda d'habitatges va arribar a una xifra de 197.762, la xifra més alta registrada des de 2007.

 

Edifici Ciutat Jardí I

Edifici Ciutat Jardí I

 

Les comunitats autònomes que més compravenda d'habitatges han registrat són Andalusia (40.762), seguit de la Comunitat Valenciana amb gairebé 33.000 vivendes venudes en només un trimestre.

 

Són moltes les famílies que aprofiten aquests mesos d'hivern per buscar ja casa de vacances.

De fet, els principals portals immobiliaris registren cerques com «casa prop del mar», «terrassa amb vistes», «pis a pocs metres de la platja» o «apartament a primera línia».

 

Tot i que la construcció d'habitatge nou ha baixat el darrer any, hi ha empreses com Inserial que segueixen apostant per crear noves llars davant del mar, que permetin als seus llogaters gaudir del mar i la piscina a pocs metres.

 

És a la zona d'Orpesa del Mar – Cabanes on s'ha construït recentment un edifici d'habitatges davant del mar que ha batut totes les expectatives de venda, de fet la primera fase està venuda al complet i es troba en procés de lliurament.

 

A pocs metres d'aquest edifici, ja es troba a la venda una partida de Xalets Adossats al costat de la platja amb zones comunitàries (piscina inclosa) i les millors qualitats de la zona.

 

Oropesa del Mar és un municipi de la Comunitat Valenciana situat a la costa de la província de Castelló, amb 350 dies de sol a l'any i amb temperatures estupendes tant a l'estiu com a l'hivern.

És una destinació molt popular a l'estiu, ja que acull cada any milers de turistes i estiuejants, però que a la tardor ia l'hivern, ja fora de temporada, segueix sent un lloc ideal per desconnectar de la rutina i on gaudir de la natura amb una gran varietat de plans de fer a Oropesa del Mar.

 

EL CAPITAL ESTRANGER SEGUEIX VENENT EL NOSTRE PAÍS COM UNA INVERSIÓ SEGURA

 

Tot i que en el confinament aquesta xifra va patir una recessió, la xifra a l'octubre del 2022 ha crescut notablement respecte al 2021.

Al llarg d'aquest any, el nombre d'estrangers que ha vist l'habitatge al nostre país com una inversió segura suposa un 50% més que l'any passat. Això significa una oportunitat per als que inverteixen en habitatge a Castelló.

 

Això confirma la tendència positiva de recuperació d'aquestes xifres a nivells prepandèmics.

 

Balears, la Comunitat Valenciana i les Canàries segueixen sent les comunitats autònomes amb més demanda turística.

Els europeus no nacionals segueixen veient el nostre país com un lloc on descansar davant del mar durant els seus mesos de vacances i un bon país on passar els seus anys de jubilació.

 

vista desde la terraza del edificio Ciudad Jardín I, en Cabanes - Oropesa (junto a Marina D'Or)

Espectacular vista des de la terrassa de l'edifici Ciutat Jardí I, a Cabanes – Oropesa (al costat de Marina D'Or)

Tots els experts en economia coincideixen que és un moment òptim per a la compra d'habitatge ja que s'espera que els preus vagin a l'alça els propers anys, per la qual cosa qualsevol compra d'habitatge formalitzada aquest any tindrà força més valor en els anys venidors.

 

Aquestes dades ens permeten afirmar que la compra d‟un habitatge és una inversió rendible i segura malgrat els vaivens de l‟economia actuals.

La compravenda d'habitatges sempre suposa un benefici per a l'inversor.

No desaprofitis aquesta oportunitat única de gaudir del teu apartament a 1ª línia de mar i fer de les teves vacances i dies lliures un moment immillorable al costat de la teva família.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *