Invertir en Real Estate

Segurament hagis sentit alguna vegada el concepte de Real Estate, però saps què és? T'expliquem en què consisteix aquest terme i com invertir a Real Estate.

El concepte Real Estate apareix sovint als diaris, la televisió, la ràdio i diferents pàgines especialitzades del sector immobiliari. Probablement no en coneguis bé el significat i t'hagis preguntat moltes vegades a què es refereix. En aquest article t'ho expliquem de manera senzilla perquè sàpigues quin és el seu funcionament i quins són els agents que operen en aquest mercat.

 

Què és el Real Estate? 

Real Estate significa 'béns arrels' o 'propietat immobiliària'. El terme s'utilitza als llocs de parla anglesa per referir-se al mercat immobiliari. El concepte d'invertir a Real Estate es fa servir de manera genèrica per parlar tant de lloguers com d'índexs, construcció o mercat d'habitatges nous, encara que actualment s'ha relacionat més amb l'acrònim REIT (Real Estate Investment Trust). I a què fan referència aquestes noves paraules en anglès? Són la manera de parlar de la compra d'habitatges per obtenir benefici mitjançant un lloguer.

Però la cosa no s'acaba aquí i aquest concepte va molt més enllà dins del sector immobiliari. Per exemple, té el seu lloc a la secció 'Habitatge' de diaris com El Mundo o el diari ABC. A més, aquestes paraules serveixen com a substrat o suport per referir-se a altres activitats del sector com Real Estate Agent (agent immobiliari), Real Estate Investment (qualsevol inversió) o Real Estate tax (es relaciona directament amb els impostos aplicables sobre béns i immobles).

 

invertir en Real Estate
invertir en Real Estate

 

Tendències del sector immobiliari per al 2022

 

Per invertir a Real Estate cal tenir en compte les dades de l'any 2021, els preus dels pisos van registrar un increment del 3,8%, situant-se en els 1.675 €/m². En el cas dels habitatges unifamiliars, l'increment va assolir el 12,8% col·locant-se el preu per metre quadrat als 1.212 euros. Les dades del Centre d'Informació Estadística del Notariat (CIEN) revelen un increment a nivell nacional que, a la pràctica, es tradueix en la pujada de preus generalitzada a 14 de les 17 autonomies.

El País Valencià (14,2%), Madrid (14,0%), Múrcia (13,3%), Catalunya (12,4%), Canàries (12,0%) i Balears (11,6%) lideren el rànquing de territoris on més va pujar el preu de l'habitatge el 2021. Menys voluminós va ser l'increment registrat a Andalusia (9,5%), Aragó (6,7%), Castella-la Manxa (3,8%), Astúries (3,6%), Cantàbria (3 ,0%), Galícia (1,6%), Navarra (1,2%) i Castella i Lleó (1,0%) encara que totes van registrar pujades que poc tenen a veure amb els descensos anotats a la Rioja (-22,4%), Extremadura (-7,6%) i País Basc (-5,0%). 

En tot cas, sabem que el mercat immobiliari aquest 2022 manté la línia de creixement iniciada al llarg del 2021. No obstant això, els experts del sector immobiliari situen el repunt de pujada de preu aquest 2022 al voltant del 4-5%, una mica més marcat que l?exercici passat el 2021 amb un 3,8% d?increment.

Inseryal by Marina d´Or una bona opció per invertir a Real Estate

A Inseryal by Marina d´Or, volem oferir-te una bona inversió amb rendibilitat. Els nostres apartaments a primeríssima línia de platja a Oropesa del Mar/ Cabanes poden ser la inversió que cerques. Aquests apartaments a banda de tenir una localització privilegiada, es lliuren totalment moblats, equipats i decorats, amb tot luxe de detall.

Als seus voltants es troba Marina d´Or Ciutat de Vacances, on podràs trobar tot tipus de serveis, tant de lleure com de salut.

Castelló és una província que té més de 300 dies de sol a l'any i es coneix per la gastronomia i les platges. Vine a conèixer-nos i troba la inversió perfecta.

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja
Llegir més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

caCatalan