Inversió en marina d'or: 40M d'ambició i renovació

 

Grup Forts i Magic Costa Blanca han anunciat una inversió ambiciosa a Marina d'Or de 40 milions d'euros. Aquesta aliança estratègica, participant al 50% en la propietat del complex turístic, té com a objectiu principal reposicionar la destinació per atraure mercats internacionals, aspirant a convertir-se en un dels principals destinacions turístiques d'Europa.

 

Complex Marina dor

 

La remodelació integral de Marina d'Or se centrarà en els seus hotels, aproximadament 1.400 habitacions, amb l'objectiu de reobrir les portes del complex l'estiu del 2024. Aquest projecte ambiciós no només busca millorar l'experiència del client, especialment orientada cap al turisme internacional, sinó també impulsar la destinació, generar ocupació i diversificar l'oferta per desestacionalitzar el turisme.

A més dels tres hotels a Oropesa, l'adquisició va incloure propietats a Vila-real, parcs d'aventures, aquàtics, jardins encantats i diversos establiments comercials i de restauració, tant temàtics com a convencionals.

 

Compra de Marina D´Or

 

La venda de Marina d'Or es va produir després que el fons d'inversió Farallon adquirís la «ciutat de vacances» fa quatre anys per més de 120 milions d?euros. La cloenda inesperada de tots els hotels i el balneari el setembre passat va marcar el final prematur de la temporada, anticipant la transacció actual.

Inversió a Marina d'or

En paraules dels nous propietaris, la renovació es durà a terme considerant criteris de sostenibilitat, apostant per un model de gestió hotelera eficient i compromès tant amb el medi ambient com amb la societat. La sostenibilitat serà un pilar fonamental en aquest projecte ambiciós.

Grupo Fuertes, amb un volum de negocis que va superar els 2,300 milions d'euros el 2022, i Magic Costa Blanca, amb 50 anys d'experiència al sector turístic, ja comparteixen accionariat al 50% a Magic Natura, un resort ubicat al parc zoològic Terra Natura de Benidorm, consolidant així una reeixida col·laboració al sector. Aquest nou capítol a Marina d'Or promet no només transformar el complex sinó també redefinir l'experiència turística a la regió.

 

Et perdràs l'oportunitat de viure a prop d'aquesta meravella de complex turístic?

 

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?

Quantes vegades hem pensat que el lloguer és llençar els diners, o pitjor, regalar-los a[Llegir més d'aquest article]

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?

Aneu-vos de vacances a l'estiu i aprofiteu al màxim el sol, la sorra i el[Llegir més d'aquest article]

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja

Si cerques invertir en una propietat immobiliària, comprar apartament a la platja pot ser[Llegir més d'aquest article]