21/02/2022
nous-apartament-oropesa-del-mar-edifici-jardin2
Edifici Ciutat Jardí I / Oropesa del Mar, Cabanes ( Castelló)

Quin és l'IVA dels habitatges d'obra nova?

En el moment que decidim comprar un apartament, ens vénen mil dubtes al capdavant. Lògicament, el primer que ens preguntem, és el cost que ens haurà de comprar un apartament, i l'IVA de la habitatge d'obra nova és una de les primeres preguntes. De les coses més importants és tenir al dia les anomenades “escriptures” del teu habitatge d'obra nova. Aquesta gestió es realitza davant de notari per efectuar qualsevol compra venda. Les escriptures representen un rebut legal sobre la titularitat de lhabitatge. A les escriptures de l'habitatge d'obra nova, es detalla tota la informació important i rellevant pel que fa al teu habitatge d'obra nova. En aquest document es detallen les condicions de compravenda, si l'apartament té càrregues, dades tècniques, característiques de l'immoble, els impostos (Ibi i plus vàlua), la forma de pagament i el preu. I també com comentem, en un dels apartats es detallen totes les despeses on apareix l'IVA.

Què és l'IVA dels habitatges d'obra nova?

Tots hem sentit a parlar de l'IVA oi?, aquesta taxa que se suma a tot allò que comprem, i si comprem un habitatge d'obra nova el pagament de l'IVA no serà menys. Les sigles d'IVA corresponen al significat de “impost sobre el valor afegit”, aquest pagament es fa al venedor, que està obligat a liquidar el pagament a la Hisenda pública.
  • En el cas de lhabitatge dobra nova o de primera transmissió, a Espanya, lIVA suposa un 10% de limport de la compravenda.
  • En el cas de les places de garatge i els trasters, si també les compres amb l'habitatge l'IVA és d'un 10%, si no és el 21%.
  • En el cas dels locals comercials, lIVA és dun 21%.

Habitatge d´obra nova amb Inseryal by Marina d´Or

Des de Inseryal by Marina d´Or, t´oferim habitatges d´obra nova, a primeríssima línia de platja, a Oropesa del Mar, al costat de Marina d´Or, Els nostres apartaments estan completament moblats, equipats, decorats, llestos per entrar a viure. T'oferim totes les facilitats perquè puguis comprar un habitatge d'obra nova a la platja. El pagament de l'entrada pot ser a mida. Només has de contactar amb nosaltres fent clic aquí, i estarem encantats d'informar-te. Una de les coses més importants quan compres un habitatge d'obra nova és la memòria de qualitats. En aquesta, podràs veure tota la informació necessària i al detall, tant de les qualitats de l´edifici, com de l´apartament, els mobles i els electrodomèstics, ja que com comentem anteriorment, els nostres apartaments d´obra nova, els lliurem totalment equipats, és a dir, decorats, moblats i amb tots els electrodomèstics, llestos per entrar a viure. D'aquesta manera t'evitem qualsevol preocupació, simplement volem que pensis en gaudir del teu habitatge d'obra nova a primeríssima línia de platja.

VINE A CONÈIXER-NOS