Idealista, partint dels dades de moverdb.com, pàgina web líder en l'àmbit de les mudances internacionals, va publicar el juny de 2023 un estudi en què ressaltava com Espanya s'ha convertit en la destinació preferida per als inversors immobiliaris internacionals.

A la llista de termes més buscats a 34 països, «casa en venda a Espanya» ocupa un lloc destacat, especialment entre els països europeus.

Continua llegint si vols saber més sobre comprar pis a la platja a Espanya. 

A Place in the Sun

La popularitat d'aquesta cerca porta a la ment una frase comuna al món anglosaxó: a place in the sun.

Aquest terme, que també dóna nom a una sèrie popular de televisió, fa referència a la recerca d'una propietat en un país on es pugui gaudir del sol durant la major part de l'any.

Aquesta atracció pel sol i el clima càlid ha estat una de les claus de l'èxit del programa televisiu, que ja va per la temporada número 19 i compta amb una plataforma pròpia de venda d'habitatges.

La pàgina web de la sèrie ofereix una guia dinversió per a aquells interessats a invertir en propietats a Espanya. Aquesta guia inclou informació sobre la cerca de propietats, les lleis immobiliàries espanyoles i les opcions de finançament. Tot el necessari per resoldre els teus dubtes si compraràs pis a la platja. 

Comprar un pis a la platja, Espanya com a destinació preferida

Comprar pis a la platja a Espanya

Sens dubte, cal tenir en compte que el clima a Espanya varia d'una regió a una altra. Per això, quan es busca una propietat, els inversors se solen decantar per les regions costaneres de l'est del país.

Per exemple, el nord del País Valencià és conegut pel seu clima suau a l'hivern i els seus dies gairebé inesgotables de sol (cosa indispensable per comprar pis a la platja), amb més de 300 dies assolellats a l'any.

 

Aquest clima, juntament amb un cost de vida assequible i uns preus immobiliaris raonables, fan que Espanya sigui un país extremadament atractiu per als inversors estrangers. Aquesta tendència es reflecteix en el fet que països com Eslovènia, Bèlgica, Holanda i Polònia, entre d'altres, estan invertint cada cop més en el sector immobiliari espanyol.

 

El diari The Wall Street Journal també ha informat d'un augment en el nombre d'inversors nord-americans a Espanya. Aquest creixement s'ha atribuït a diversos factors, incloent-hi canvis favorables en el tipus de canvi del dòlar, un augment en la quantitat de vols entre Espanya i els Estats Units i l'atracció per l'estil de vida espanyol.

 

Jaime Malet, líder de la Cambra de Comerç dels Estats Units a Espanya, coneguda com a AmChamSpain, ha destacat la importància d'Espanya al panorama mundial. Segons Malet, Espanya no només és al tauler, sinó que està en una posició per dominar el joc. Suggereix que, per enfortir la seva posició, la Península Ibèrica necessita consolidar-se com a imant per al capital europeu i nord-americà.

 

L'estudi de Moverdb.com també destaca que els ciutadans de la costa nord d'Àfrica estan mostrant un interès creixent a invertir en propietats a Espanya. Països com el Marroc, Algèria, Tunísia, Líbia i Egipte estan mostrant un interès creixent en el mercat immobiliari espanyol.

 

En resum, gràcies a la inversió i el turisme internacional, Espanya va rebre més de 17.000 milions d'euros el 2022.

Amb el clima assolellat, l'estil de vida relaxat i els preus immobiliaris assequibles, no és estrany que Espanya s'hagi convertit en la destinació favorita dels inversors immobiliaris internacionals per comprar pis a la platja. 

comprar pis a la platja

Si cada matí en despertar el primer en què penses és comprar pis a la platja, no ho pensis més. A Inseryal by Marina d'Or tenim més de 40 anys d'experiència en la construcció i la promoció d'habitatges.

Vam ser pioners a Espanya en la introducció d'un nou concepte: la venda d'apartaments nous a tocar del mar completament equipats, moblats i decorats, com ho són els nostres apartaments Ciutat Jardí, al costat del mar mediterrani.

A Ciutat Jardí trobaràs apartaments nous de 1,2 i 3 habitacions, amb àmplies terrasses des de les quals gaudir de les vistes al mar ia la serra d'Oropesa (depenent de la tipologia).

Els edificis Ciutat Jardí estan situats a primera línia de platja, al límit entre Oropesa del Mar i Cabanes, envoltats de natura, lleure i serveis. Molt a prop ja és a tocar, la platja Torre la Sal, reconeguda com una de les millors d'Europa, el parc natural Prat de Cabanes – Torreblanca, zona natural protegida des de l'any 1994, i la famosa Ciutat de Vacances Marina d'Or, una ciutat creada al voltant del Balneari d'Aigua Marina més gran d'Europa, on també trobareu parcs d'oci, parc d'atraccions, parc aquàtic, 500.000 m2 de zones verdes, platges, animació, espectacles en viu, desfilades de carrosses….

Si vols comptar amb la teva pròpia zona enjardinada privada, tens també a la venda ara els Apartaments Sol i Mar, que van sortir a la venda aquesta mateixa setmana. Hi podràs trobar apartaments en planta baixa (amb zona enjardinada pròpia de fins a 40 m2) i en planta primera, així com dúplex de dues plantes, alçada total de l'edifici.  

És un residencial una mica més petit i familiar que els Edificis Ciutat Jardí i està molt a prop de la platja també.

Sigui quina sigui la vostra preferència d'habitatges, esperem ser la vostra primera opció per comprar un habitatge prop del mar a Espanya, us esperem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *