15/02/2022


el teu-apartament-decorat-moblat-comprar-apartament-a-la-platja

El teu apartament decorat i moblat

Quan ens comprem un apartament, tenim al cap moltes coses, i una és la decoració. Ens fem mil preguntes, quins colors posem a les parets?, els banys seran de mateix color que el passadís?, quines mides tenen els mobles?, els colors i l'harmonia d'aquests… És un veritable maldecap.

Ja prou has tingut amb mil coses abans de comprar l'apartament, papers, bancs, com per posar-te a pensar també a decorar el teu apartament i moblar-ho. I en aquest moment és quan ens preguntem per què no he comprat un apartament decorat i moblat?

És rendible comprar un apartament decorat i moblat?

Els apartaments decorats i moblats, són un plus, i més si el que tens pensat és llogar-ho. Si vius lluny d'on tens l'apartament això és una ganga. Imagina't haver d'estar a distància organitzant la tramesa dels mobles, el muntatge de la cuina, contactar amb pintors…. és pensar-ho i et ve de gust desmaiar-te.

Des d'Inseryal by Marina d´Or som conscients de tot allò que pot portar moblar i decorar un apartament. Per aquesta raó, tots els nostres preus de venda inclouen que els nostres apartaments es lliuren moblats, equipats amb tot luxe de detalls, des d'electrodomèstics, fins a la vaixella, cobrellits i llençols. Els apartaments estan totalment decorats, amb dissenys moderns i actuals.

Un apartament decorat i moblat, només són avantatges. Pensa que quan reps les claus del teu apartament, l'únic que has de fer és asseure't a la teva terrassa amb vistes al mar i gaudir d'aquell primer dia perfecte a l'apartament dels teus somnis davant del mar mediterrani, a Oropesa del Mar / Cabanes . Asseure't al sol i sentir-te afortunat de tenir un apartament ja decorat en primeríssima línia de platja i això farà que se t'oblidin totes les preocupacions de la teva rutina a la ciutat.

La decoració del teu apartament

Tots coincidim en la importància de sentir que el teu apartament és casa teva. Una llar on t'asseus a gust, feliç, tranquil, la teva llar és el teu temple, on el més important és fer-ho nostre i sentir-nos bé.

Tant comprar un apartament a la platja, com la decoració del mateix, és igual d'important, ja que serà l'apartament on passaràs alguns dels moments més feliços de la teva vida. De vacances sempre s'està feliç, o simplement viure davant del mar et fa sentir aquesta sensació preciosa d'estar de vacances cada dia. Això és el que farà que el teu apartament decorat a primeríssima línia de platja sigui la teva llar somniada, el lloc perfecte per descansar i evadir-te de les preocupacions.

En conclusió, quan comprem un apartament a la platja, tant la decoració de l'apartament com el moblar-lo són algunes de les coses que ens poden portar molts dubtes, complexitats i despeses. Per aquesta raó, des de Inserial volem treure't aquestes preocupacions donant-te totes les facilitats possibles, ja que dins del preu de venda, lliurem els nostres apartaments a punt per entrar a viure, i que el teu simplement pensis en gaudir del teu nou apartament ja decorat i moblat a primeríssima línia de platja.

El teu apartament llest per entrar a viure!