Edifici Miramar

A Marina d´Or Ciutat de Vacances
EDIFICI 100% LLIURAT
Edifici Miramar marina Dor
Edifici Miramar
Edifici Miramar
Edifici Miramar
Edifici Miramar

Moltes famílies com la vostra ja estan gaudint d'aquest edifici al cor de Marina d´Or Ciutat de Vacances.

El Edifici Miramar està ubicat dins de Marina d´Or Ciutat de Vacances i els apartaments tenen 2 habitacions, 2 banys, terrasses amb vistes al mar i plaça de pàrquing. Van ser lliurats totalment moblats equipats i decorats, llestos per entrar a viure.

 

Edifici Miramar marina Dor
Edifici Miramar
Edifici Miramar
Edifici Miramar
Edifici Miramar

Tipologies dels apartaments

L'edifici està compost per 276 apartaments, amb terrasses de baranes de vidre i vistes al mar, locals comercials a la planta baixa de l'edifici, pàrquing al soterrani oa la planta baixa, amb una zona de vianants i d'expansió per als residents i espectacular piscina a la planta baixa.

Els apartaments de tipus frontal són de 2 dormitoris amb 2 banys, un amb accés directe des del dormitori principal, amb cuina, safareig, saló-menjador i terrassa.

Els apartaments de tipus lateral són de 2 dormitoris amb 2 banys, un amb accés directe des del dormitori principal, amb cuina, safareig, saló menjador i terrassa.

Els apartaments a cantonada, de 2 dormitoris amb 2 banys, un amb accés directe des del dormitori principal, amb cuina, saló menjador, terrassa a la cantonada i terrassa d'accés a l'habitatge des del corredor.

ET TRUQUEM GRATIS

  VENDA D'APARTAMENTS A OROPESA DEL MAR/CABANES

   

  Carrer Moyano 8, Castelló de la Plana (CP 12002)

   

  EMAIL: INFO@INSERYAL.ES

  TELÈFON: +34 964 723 247

  Edifici Miramar

  ENLLAÇOS D'INTERÈS

  © 2024 Inseryal By Marina d´Or
  polítiques de privadesa avís legal

  (*) Quota mensual hipotecària calculada, amb l'aprovació bancària prèvia al comprador, d'un préstec sobre un apartament amb preu de venda de 218.900 euros, després del pagament de l'entrada del 30% (65.170 euros) i hipotecant el 70%, que són 153.230 euros a un tipus d'interès anual fix del 3% a 30 anys amb vinculació. Dades extretes de la web del Banc BBVA. (Actualitzat el 08/04/2024)

  © 2024 inseryal by MARINA D'OR