Dia internacional de la Dona, Inversió i Empoderament.

El Dia Internacional de la Dona és una data molt important que celebra la lluita per la igualtat de drets i d'oportunitats entre homes i dones.

 

Aquest dia, es reconeix la importància de la unitat i la solidaritat en la recerca de la igualtat i es reflexiona sobre els avenços que s'han aconseguit i els desafiaments que encara queden per enfrontar.

 

La compra d'una propietat a la platja pot ser una inversió significativa per a les dones, especialment en un any on moltes han hagut de treballar des de casa i podrien estar buscant una fuita.

Tenir un apartament a la platja pot ser una manera d'invertir en qualitat de vida, proporcionant un espai per relaxar-se i gaudir d'unes vacances o caps de setmana merescudes.

 

A més, una propietat a la platja es pot convertir en un lloc de reunió per a la família i amics, cosa que és particularment significativa en un dia com el Dia Internacional de la Dona, on se celebra la unitat i la solidaritat.

Però la compra d'una propietat a la platja no és només una inversió en qualitat de vida i relacions socials, sinó també una font addicional d'ingressos, llogant aquesta propietat en períodes en què no s'estigui utilitzant per part de la propietària.

Dia Internacional de la Dona

MÉS PROPIETÀRIES

 

En els darrers anys, hem observat un augment en la quantitat de dones propietàries d'habitatges a Espanya. Segons un estudi dut a terme per l'Institut Nacional d'Estadística (INE), el 27,3% de les llars espanyoles són propietat de dones. Això representa un augment significatiu en comparació de la dècada anterior, on només el 22,8% de les llars eren propietat de dones.

 

En comparació amb altres països, Espanya està en línia amb la tendència global. Segons un informe del Banc Mundial, el 29% de les llars a tot el món són propietat de dones.

 Tot i això, hi ha algunes diferències notables entre els països desenvolupats i en desenvolupament. A països com Canadà, Austràlia i Regne Unit, més del 30% de les llars són propietat de dones.

 

En canvi, a països com l'Índia, el Pakistan i Bangla Desh, el nombre de dones propietàries d'habitatges és molt baix, amb menys del 10% de les llars sent propietat de dones.

 

Aleshores, què ha impulsat l'augment de les dones propietàries d'habitatges a Espanya?

 Segons els experts, hi ha diverses raons.

  • En primer lloc, l'augment de la igualtat de gènere ha permès que més dones accedeixin a feines ben remunerades i, per tant, tinguin més capacitat financera per comprar un habitatge.
  • En segon lloc, l'augment de les lleis que protegeixen les dones a l'àmbit de la propietat ha augmentat la confiança de les dones per invertir en un habitatge.
  • En tercer lloc, laugment dels programes governamentals i privats que ofereixen préstecs assequibles per a lhabitatge ha fet que sigui més fàcil per a les dones comprar un habitatge.

 

MÉS DONES AL MERCAT LABORAL

 

Actualment, la dona ha anat guanyant terreny en diferents àmbits, incloent-hi el mercat laboral.

 Tot i això, encara hi ha desigualtats quant a la participació de la dona en el mercat laboral, així com en la seva remuneració i accés a llocs de direcció.

 

A Inseryal by Marina d'Or, ens sentim molt orgullosos i orgulloses de comptar amb un equip inclusiu i equiparat en gènere, que compta amb companyes que porten més de 20 anys en plantilla i donen rodes a aquesta empresa.

 

Per totes elles,

 

 

FELIÇ DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja
Llegir més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

caCatalan