Consells per afrontar la jubilació de manera relaxada

Índex de continguts

Estic jubilat.. i ara què?

Quan arriba aquest dia tan temut o tan esperat, com és el dia de la jubilació, es pot categoritzar com el millor de la teva vida o el pitjor, sempre depèn de com t'ho vulguis prendre.

Però aquest dia és una abans i un després a la vida de qualsevol persona. La jubilació és un canvi radical del teu hàbit de vida, on el temps lliure és el primer factor que sempre es té en compte.

Diuen que calen de 6 mesos a un any per adaptar-te a aquesta nova circumstància o nova vida a la qual t'has d'anar acomodant.

La jubilació és un canvi brusc que pots veure com una oportunitat per gaudir de la vida d'una altra manera. Pensa que en aquell moment tens diners per viatjar, conèixer, per gaudir de coses que de jove no podies fer per diferents circumstàncies  tant econòmiques, de família o simplement per culpa de la feina.

En conclusió, han passat molts anys i t'has anat privant de coses que t'hauria agradat fer en algun moment de la teva vida. Doncs ara és el moment de fer-les!

7 consells que t'ajudaran

Alguns dels nostres consells per a aquesta nova etapa de jubilació

  1. Primer, prepara't per a l'etapa de jubilació: Introdueix progressivament nous hàbits i costums mentre estiguis encara en actiu. Relaxa't, surt a l'hora de la feina i aprèn a gaudir d'un bon llibre sense pensar en les tasques pendents. És a dir, entra't per saber estar amb tu mateix.
  2. Ara sí, arribat el moment, tens tot el temps del món per fer allò que t'agrada. El que sigui. T'agrada cuinar, viatjar, la muntanya o el rem? Prepara't una llista amb les coses que sempre has volgut fer. I fes-les.
  3. Compromet-te: Acosta't a una ONG local, participa en projectes solidaris, implica't. Et sentiràs ple.
  4. Sal de casa: La depressió és una malaltia psicològica que pot aparèixer en moments de debilitat o canvi, i aquesta etapa de jubilació n'és una. Si et quedes a casa tancat, les parets cauran a sobre en pocs dies. Relaciona't amb altres persones en la teva situació i planifica activitats. Si ho penses bé, el temps és el que tots desitgem quan no ho tenim. Aprofita-ho!
  5. Adopta una mascota i cuida-la. De vegades, necessitem responsabilitats per sentir-nos realitzats, i aquesta és una molt bona manera de tenir-ne.
  6. Estudia: per això mai no és tard, i segurament ara tens els mitjans necessaris. Enriqueix-te intel·lectualment i gaudeix aprenent. Alguns estudis demostren que, en certa manera, la teva ment pot estar més activa i eficient.
  7. I per últim, no tinguis por d'envellir. La jubilació pot ser un dels millors moments de la teva vida.

Gaudir de la jubilació

La jubilació és crucial per replantejar-te que és el que t'hauria agradat fer i que no has fet fins avui.

Buscar viure noves experiències, o simplement decidir on vols passar la resta de la teva vida, és una decisió molt important per gaudir d'aquest futur.

Un dels primers plantejaments que et poden venir al capdavant és saber si vols un canvi o vols continuar vivint al mateix lloc que sempre.

Consells per afrontar la jubilació de manera relaxada
Gaudint el moment de Jubilació en parella

Moltes persones quan els parles de jubilació i que volen fer un cop arribat aquell dia, et contesten fermament que volen viure al costat del mar, envellir en una terrassa gaudint de la platja cada dia.

Viure davant del mar és un dels plaers que més gent busca una vegada que es jubila ja que tens tot aquest temps lliure per gaudir de tu mateix o dels teus éssers estimats en un ambient idoni.

La brisa del mar, el clima de la costa o simplement totes les opcions d'oci que us pot donar viure proper a la platja, són petites coses que poden fer que aquell moment on canvia tant la vostra vida sigui agradable i bonic.

Des de Inserial by Marina d´Or sabem com n'és d'important un moment com la jubilació. Per això, els nostres apartaments en primeríssima línia de platja a Oropesa del mar / Cabanes són perfectes per a aquest moment. Ja que pots gaudir no només de la tranquil·litat i el benestar que et dóna viure davant del mar mediterrani, sinó que també es troba al costat de Marina d´Or, on podràs trobar el lleure i tots els serveis que puguis necessitar.

Aquests apartaments es venen moblats, equipats i decorats, a punt per entrar a viure. D'aquesta manera volem treure't qualsevol preocupació perquè només et centris en gaudir d'aquesta nova etapa a la teva vida.

 

VINE A VISITAR-NOS!

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?

Quantes vegades hem pensat que el lloguer és llençar els diners, o pitjor, regalar-los a[Llegir més d'aquest article]

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?

Aneu-vos de vacances a l'estiu i aprofiteu al màxim el sol, la sorra i el[Llegir més d'aquest article]

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja

Si cerques invertir en una propietat immobiliària, comprar apartament a la platja pot ser[Llegir més d'aquest article]

caCatalan