Comprar pis a Oropesa del Mar, És un bon moment?

La compra d'un habitatge és una decisió important i meditada que afecta directament les nostres finances personals. En més o menys una setmana, molts començaran a gaudir del bon temps habitual de setmana santa i els més privilegiats ho faran des del seu apartament a primera línia de platja.

 

En aquest article, analitzarem quatre factors rellevants que influeixen en la decisió de comprar pis a Oropesa del Mar – Cabanes i proporcionarem informació valuosa per ajudar-te a decidir si aquest és el moment adequat per a tu.

 

Factors que influeixen a comprar un habitatge

 

  1. El mercat immobiliari a Espanya

En els darrers anys, el mercat immobiliari a Espanya ha experimentat un creixement significatiu.

 

Segons l'informe de preus d'Idealista, el preu per metre quadrat al País Valencià val un 14,4% més que l'any passat. I la seva tendència és que continuï augmentant.

 

De manera que aquells que esperin per invertir en habitatge, pagaran un preu més alt per les mateixes propietats que aquells que hagin estat pioners en la mateixa inversió.

  1. Comprar pis a Oropesa del Mar – Cabanes tenint en compte el finançament actual 

Segons Dades Macro i el diari Expansió, l'Euribor ha tancat el mes de febrer en 3,534%, és a dir, 0,197 punts més que el mes anterior, en què es va situar en 3,337%.

 

L'Euribor és l'índex a què estan referenciades la majoria de les hipoteques a Espanya.

 

Aquesta cotització suposa que una hipoteca mitjana, que a Espanya és de 120.000 euros a 20 anys, que es revisi al febrer pagarà 214,7 euros més en la quota mensual, fet que suposarà uns 2.576 € de diferència a l'any, ja que l'Euribor ha pujat 3,869 punts respecte al febrer del 2022.

 

Gràcies a les nostres condicions de compra actuals, la pujada d'interessos a les hipoteques variables no serà un problema per a tu. Contacta amb nosaltres i t'expliquem per què.  

  1. El termini de la hipoteca

El termini de la hipoteca determina la quantitat de temps que tens per pagar la hipoteca. Actualment, els terminis de les hipoteques a Espanya són relativament llargs, cosa que significa que els pagaments mensuals són més baixos. Tot i això, és important tenir en compte que un termini d'hipoteca més llarg significa que pagaràs més interessos a llarg termini.

  1. El valor de la propietat

El valor de la propietat es pot veure afectat per molts factors, com ara la ubicació, la qualitat de la construcció i l'estat del mercat immobiliari.

Tot i que és cert que el valor de la propietat pot fluctuar amb el temps, és important tenir en compte que comprar una propietat en una bona ubicació i en bones condicions pot ser una inversió sòlida a llarg termini.

Segons les dades recopilades pel portal immobiliari Idealista, el rendiment brut dels lloguers de vacances a les zones costaneres d'Espanya ha augmentat lleugerament els últims anys, situant-se al 7,5% anual el 2021.

Conclusions

En resum, si estàs considerant comprar pis a Oropesa del Mar o Cabanes, aquest és un bon moment per fer-ho. El mercat immobiliari a Espanya està en auge i els interessos hipotecaris són baixos.

 

T'expliquem quines són les despeses comunes associades a la compra d'una casa si estàs decidit o decidida a comprar un apartament a Primera Línia de Platja.

comprar pis a Oropesa del Mar

Despeses comunes associades amb la compra d'una casa:

 

Juntament amb el cost de comprar pis a Oropesa del Mar o Cabanes (l'apartament en si), hi ha altres despeses associades amb la compra d'un habitatge.

Aquests són algunes de les despeses comunes que pots esperar:

 

Impostos sobre la compra de l'habitatge

Una de les despeses associades més grans amb la compra d'un habitatge és l'impost sobre la compra. La suma dels impostos varia segons el lloc on es troba l'habitatge i el preu. Per tant, és important investigar l'impost de la zona on hi ha la casa que vols comprar.

 

A la Comunitat Valenciana ITP que s'aplica és del 10% amb caràcter general. A més, hi ha dos tipus impositius reduïts:

 

  • Del 8% i s'aplicarà per a l'adquisició d'habitatges de protecció pública de règim general o per al primer habitatge habitual de joves menors de 35 anys.
  • Del 4% s'aplica per a les VPO, les famílies nombroses amb ingressos conjunts inferiors a 45.000€ i l'habitatge habitual d'un discapacitat físic o sensorial, amb un grau de minusvalidesa igual o superior al 65%, o psíquic, amb un grau de minusvalidesa igual o superior al 33%

 

Despeses de la hipoteca

Les despeses de la hipoteca són les despeses associades amb el préstec hipotecari. Aquests inclouen els càrrecs per obertura del compte, els costos de l'advocat, els costos dels avaluaments i els honoraris del corredor de béns arrels.

 

Despeses de notaria

Les despeses de notaria inclouen l'escriptura i la inscripció de la propietat, el registre de la hipoteca i el cost dels serveis del notari.

A Inseryal by Marina d'Or, el nostre equip d'escriptures assessora cada client de forma individual sobre els passos a seguir i la documentació necessària abans de la visita a notaria.

 

Despeses de registre

El registre és el procés pel qual es registra la propietat al vostre nom. Les despeses de registre inclouen la taxa de registre i els costos dadministració.

 

Com estalviar diners en les despeses de compra d'un habitatge

Ara que coneixeu les despeses comunes associades amb la compra d'un habitatge, vegeu com podeu estalviar diners en cadascuna d'aquestes despeses.

 

Estalviant en despeses de la hipoteca

Per estalviar en les despeses de la hipoteca, podeu comparar les diferents ofertes de préstecs hipotecaris. Busca una taxa d'interès baixa i intenta evitar els càrrecs per obertura del compte i els costos de l'advocat. Si tens bon crèdit, pot ser que puguis negociar una millor oferta.

 

Estalviant en despeses de notaria

Les despeses de notaria són una despesa fixa, però tot i així hi ha algunes coses que pots fer per estalviar en aquesta despesa. En primer lloc, assegura't de treballar amb un notari de confiança i que ofereixi preus raonables. El nostre equip t'ofereix una oficina notarial de confiança amb què l'empresa fa anys que treballa.

En segon lloc, assegureu-vos de revisar tots els documents abans de signar-los per evitar errors que puguin augmentar els costos. El nostre equip d'escriptures revisa la documentació per evitar sorpreses i errors.

comprar pis a Oropesa del Mar

Si estàs pensant en comprar pis a Oropesa del Mar o Cabanes, deixa'ns les teves dades ara, tenim molt per explicar-te.

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja
Llegir més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

caCatalan