Comprar pis a la platja barats

El primer pas: Comparació de pisos a la platja barats.

Quan decidim comprar una nova residència ja sigui un segon habitatge o un pis per invertir, lògicament busquem la comparativa perfecta de qualitat-preu.

Índex de contingut

En el cas de comprar pis a la platja barat, cal començar per comparar on són més barats i quines costes solen ser les millors per realitzar aquesta compra.

El sector immobiliari demostra així que resisteix les envestides de la pandèmia: la rendibilitat conjunta de l'habitatge va assolir el 5,6% a finals de l'any passat, i s'esperen per al 2022 resultats força similars.

Després de saber totes aquestes dades

Com comprar pis a la platja barat aquest any
Comprar pis a la platja barats

, els quals són molt importants de cara a realitzar una compra d'un pis, cal seguir sospesant totes les variables que cal analitzar per prendre una bona decisió.

Perquè la decisió de compra surti el més econòmica possible, hem de començar per analitzar quins són les zones més barates d'Espanya per comprar una casa a la platja. Hi ha una gran varietat de preus entre unes províncies costaneres i unes altres.

El somni de moltes persones és viure davant del mar o tenir una segona residència en una zona costanera. Espanya és el millor país d'Europa si el que busques és un elevat nombre d'hores de sol i un clima agradable del qual gaudir gran part de l'any.

Hi ha diferents propòsits quan decideixes comprar un habitatge. Algunes persones busquen una segona residència per gaudir amb la seva família i fugir de la ciutat sempre que vulguin, tenint un lloc fix on passar les seves vacances. Altres només busquen una inversió on treure uns diners fixes al mes llogant aquesta segona residència, o simplement comprant i venent aquest apartament a un millor preu.

Poden ser moltes les casuístiques que es donen a l'hora de comprar un pis a la platja, però sens dubte una de les coses que es busca és que sigui barat, per això cal fer una cerca de la millor zona costanera per fer la compra.

La pregunta idònia, arribats a aquest punt és, Quines són les províncies més barates d'Espanya per comprar un pis a prop de la platja?, les dades de Fotocasa apunten a llocs com Castelló, Lugo o Múrcia. Allà, els preus per metre quadrat poden arribar a costar un terç del que ho fan a les zones costaneres més cares, com ara Guipúscoa, Barcelona o Biscaia. Treu la calculadora i pren nota. 

Millors províncies on comprar pis a la platja barat

Segons l'informe de Fotocasa aquestes són les ciutats on trobés un pis barat a la costa.

  1. Castelló: situada a la Comunitat Valenciana, és la província costanera més barata de la Península Ibèrica: el metre quadrat val 1.105 euros, segons el càlcul de 
  2. Múrcia: és la segona més barata d'Espanya amb 125 euros per metre quadrat. 
  3. Lugo: es troba al nord, on destaquen els seus bells pobles costaners. Aquesta és la tercera província més barata dEspanya 162 euros per metre quadrat. 
  4. Almeria: Situada al sud d'Espanya, és la quarta més econòmica per a comprar pis a prop de la platja 188 euros per metre quadrat.
  5. Huelva: completa amb la cinquena província d'Espanya més barata per comprar pis a la platja a Espanya, també situada al sud i enganxada a Portugal

Des de Inserial volem que trobis i puguis comprar realment aquest pis a la platja barat i davant del mar que estàs buscant. Per això el preu dels nostres apartaments a primeríssima línia de platja és tan ajustat i assequible per al comprador. Els apartaments són a Castelló la província més barata d'Espanya segons l'estudi realitzat per Fotocasa. Exactament s'ubiquen a Oropesa del Mar / Cabanes al costat de Marina d'Or Ciutat de Vacances, una de les destinacions més destacades dins d'aquesta província.

Recorda que per comprar pis a la platja barat, cal saber que no només es troben en una ubicació esplèndida dins aquesta província, sinó que també es lliuren moblats, equipats i decorats fins a l'últim detall, llestos per entrar a viure. D'aquesta manera donem als clients totes les comoditats i facilitats perquè només facin la compra, puguin gaudir del seu apartament d'obra nova a primeríssima línia de platja.

COMPRAR AQUI EL TEU PIS A LA PLATJA BARAT

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja
Llegir més
caCatalan