Comprar apartament nou a Oropesa del Mar, destinació turística sostenible.

 

Oropesa del Mar, localitat costanera de gran atractiu turístic, ha presentat un pla integral que cerca potenciar el turisme sostenible a la zona mitjançant la implementació d'accions específiques.

Aquestes accions estan dissenyades per millorar la qualitat de vida dels residents i oferir als visitants una experiència única, respectant alhora el medi ambient i promovent el desenvolupament local.

El pla integral presentat per Oropesa del Mar cerca promoure el turisme sostenible a la zona a través d'accions específiques. Aquestes accions estan dissenyades per millorar la qualitat de vida dels residents i oferir als visitants una experiència única i respectuosa amb el medi ambient.

 

Si estàs pensant comprar apartament nou a Oropesa del Mar, t'interessa conèixer aquestes mesures proposades:

 

 1. Pla d'acció pel clima i l'energia sostenible: aquest pla vol reduir l'empremta de carboni de la zona i promoure l'ús de fonts d'energia netes i renovables.

 

 1. Divulgació d'una guia per al canvi climàtic al sector turístic: aquesta guia té com a objectiu conscienciar els turistes i les empreses locals sobre la importància de reduir l'impacte negatiu del turisme al medi ambient. Proporciona informació sobre com prendre pràctiques turístiques sostenibles i promoure un turisme responsable.

 

 1. Renovació i embelliment del nucli històric: aquesta acció busca preservar el patrimoni cultural de la zona i millorar-ne l'atractiu turístic.

 

 1. Instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics: aquesta mesura cerca promoure la mobilitat sostenible i reduir la contaminació. Els punts de recàrrega estaran disponibles a diferents llocs de la localitat, per facilitar la mobilitat dels residents i els turistes que utilitzen vehicles elèctrics.

 

 1. Pla de mobilitat sostenible: aquest pla busca promoure l'ús de mitjans de transport sostenibles, com ara bicicletes i transport públic. Això contribuirà a reduir el trànsit i la contaminació, mentre que promou hàbits de vida saludable.

 

 1. Renovació de l'enllumenat: aquesta mesura vol millorar l'eficiència energètica i reduir la contaminació lumínica. S'utilitzaran tecnologies avançades que permeten més eficiència.

 

 1. Digitalització i innovació del servei dinformació turística local: aquesta acció busca millorar leficiència i la qualitat del servei dinformació turística.

 

 1. Transformació digital d'empreses del sector: aquesta acció cerca millorar la competitivitat i la qualitat dels serveis turístics a la zona. Es promourà la digitalització de les empreses del sector per millorar l'eficiència i la qualitat dels serveis oferts.

 

 1. Pla d'accessibilitat turística: aquest pla cerca fer que la zona sigui més accessible per a les persones amb discapacitat, garantint que tothom pugui gaudir de la bellesa d'Oropesa del Mar.

 

 1. Impuls del producte gastronòmic: aquesta acció cerca promoure la gastronomia local, un dels principals atractius turístics de la zona. Es promourà l'oferta de productes locals i s'impulsarà la innovació a la gastronomia.

 

 1. Millora del servei de salvament i socorrisme a les platges: aquesta acció busca millorar la seguretat de veïns i turistes a les platges d'Oropesa del Mar.

 

A més de sostenible, Oropesa del Mar – Cabanes, és un motor econòmic per a Castelló

El turisme a Oropesa del Mar (Castelló) ha experimentat un creixement espectacular els darrers anys, generant més de 75 milions d'euros en ingressos per a les empreses locals el 2022.

 

Aquest increment es deu en gran mesura a la diversificació de l'oferta turística ia l'esforç de l'administració local per promocionar el municipi com a destinació ideal per a turistes nacionals i internacionals.

 

El Paper de les Empreses Locals al Desenvolupament Turístic

Les empreses locals s'han sabut adaptar a les necessitats dels visitants, oferint serveis i productes d'alta qualitat.

 

Aquests inclouen allotjaments, restaurants, activitats de lleure i esportives, així com serveis de transport i guies turístics.

Aquest enfocament ha permès a Oropesa del Mar posicionar-se com una destinació turística de primer nivell a la Comunitat Valenciana.

 

Allotjaments: Hotels, Apartaments i Càmpings

Oropesa compta amb una àmplia oferta d'allotjaments per a tots els gustos i pressupostos. Des del luxós Hotel Marina d'Or Balneari 5*, amb totes les comoditats, fins a apartaments turístics i càmpings que permeten gaudir de la natura en un entorn privilegiat.

 

Gastronomia: Restaurants i Bars de Tapes

La gastronomia és un dels principals atractius d'Orpesa. La varietat de restaurants i bars de tapes permet als visitants degustar els millors plats de la cuina local i mediterrània.

 

Activitats d'oci i esportives

Oropesa del Mar ofereix una gran quantitat d'activitats de lleure i esportives per a tots els públics. Entre elles destaquen les rutes de senderisme i ciclisme i les activitats aquàtiques com el busseig.

 

Inversions i Millores en Infraestructures Turístiques

Per mantenir aquest ritme de creixement i continuar atraient més turistes, tant l'administració local com les empreses del sector han fet importants inversions en infraestructures turístiques. Aquestes inversions inclouen millores a les carreteres, la senyalització turística, la renovació de platges i passeigs marítims, així com la creació de nous espais de lleure i esport.

 

Les platges d'Orpesa del Mar són un dels principals atractius. Per això, s'ha dut a terme un pla de renovació i manteniment que inclou la neteja i l'adequació de les platges, la instal·lació de passarel·les de fusta i la millora dels serveis de socorrisme i vigilància.

 

Els apartaments a primera línia Ciutat Jardí tenen vistes impressionants i tenen accés directe a la platja des de la porta dels edificis.

 

Estan ubicats al límit entre Oropesa del Mar i Cabanes i ofereixen tots els serveis, comoditats i tranquil·litat que caracteritza aquesta zona.

No ho pensis més i contacta ara amb nosaltres, t'estem esperant

comprar apartament nou a Oropesa del Mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *