Grup Forts i Grup Magic ultimen la compra de Marina d'Or

La compra de Marina d´Or és una decisió estratègica que ressona en l´àmbit turístic espanyol, les prestigioses companyies Grupo Fuertes i Grupo Magic estan a punt de concretar l´adquisició del conegut complex turístic Marina d´Or. Aquesta destinació icònica, que ha captivat visitants des de finals dels anys vuitanta, està a punt de canviar de mans gràcies a una aliança entre dos influents grups familiars espanyols. La col·laboració entre Magic Costa Blanca, reconeguda per la seva excel·lència en la gestió hotelera, i el Grupo Fuertes, propietari del Grup El Pozo, assenyala una nova era per a Marina d'Or.
Eaquesta notícia és important per a nosaltres: Inserial perquè els nostres apartaments estan ubicats molt a prop de Marina d´Or de manera que la revitalització i el creixement del complex turístic que es preveu seria molt positiu; tant per a la revaloració dels habitatges que adquireixin els nostres clients com per l'augment d'opcions de lleure disponibles per a ells. 

 

Compra de Marina D´Or

 

La setmana passada es va anunciar que el Grup Fuertes i Magic ultimen la compra d?un dels complexos turístics més emblemàtics d?Espanya, Marina d?Or. El desenvolupament urbanístic que va començar a prendre forma a finals dels anys vuitanta a Castelló, és a punt de canviar de mans. Fundat pel visionari empresari Jesús Ger, actualment a les mans del fons nord-americà Farallon, aquest complex d'oci i hoteleria es prepara per a un emocionant futur sota la direcció de dos destacats grups familiars espanyols.

Fonts properes a l'operació han revelat el diari EXPANSIÓ que les dues parts han arribat a un principi d'acord per adquirir els actius hotelers, apartaments i de lleure de Marina d'Or. L'acord aconseguit inclou: cinc hotels de vacances i dos urbans, apartaments, parcs temàtics, el balneari i l'spa. Tot i que el camí cap a l'adquisició està avançat, encara queden detalls per ultimar quant a la fórmula de compra i les autoritzacions necessàries per part de les entitats reguladores.

Al llarg dels anys el complex turístic de Marina d'Or s'ha convertit en un punt de referència a l'àmbit turístic, atraient visitants de tot arreu amb la seva àmplia gamma d'instal·lacions d'oci i entreteniment. Ara, aquest icònic complex està a punt d'entrar en una nova fase de la seva història, impulsada per la unió de dos noms prominents a l'àmbit empresarial espanyol: la cadena hotelera alacantina Magic Costa Blanca i el Grupo Fuertes, propietaris del Grup El Pozo. S'estima que aquesta operació porti beneficis tant per a l'economia local com per als visitants que escullen aquesta destinació per a les seves vacances.

Complex Marina dor podria vendre's molt aviatLa transacció es fa en un context favorable per al sector d'apartaments i hoteler espanyol, que està experimentant una temporada estival històrica amb dades molt positives. En aquest escenari, l'adquisició de Marina d'Or s'alinea amb una tendència més àmplia d'inversió al sector. 

Amb aquesta adquisició, es preveu que Magic Costa Blanca i el Grup Forts busquin expandir la seva presència al sector turístic i aprofitar les oportunitats de negoci que ofereix el complex. La combinació de l'experiència de Magic Costa Blanca a la gestió hotelera i la diversificació de negocis del Grupo Fuertes podria tenir un gran impacte positiu en la revitalització i el creixement continu del complex. Hi ha expectació per veure en els propers mesos com evoluciona la gestió i el desenvolupament futur del complex turístic sota la direcció dels nous propietaris.

 

Impactes de la Compra de Marina d´Or

En resum, aquesta adquisició per Grupo Fuertes i Magic no només inaugura una nova era per a l'emblemàtic complex turístic, sinó que també promet una revitalització significativa per al seu entorn, que inclou els apartaments Ciutat Jardí ubicats a Oropesa del Mar, Cabanes. Aquest pas endavant reforça la connexió entre el desenvolupament del complex i el creixement econòmic de la regió circumdant, demostrant com la inversió en el turisme pot tenir un impacte en cascada que beneficia diverses parts interessades. El futur de Marina d'Or esdevé un reflex brillant de la col·laboració i la visió compartida entre el sector privat i el benestar de la comunitat local.

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?

Quantes vegades hem pensat que el lloguer és llençar els diners, o pitjor, regalar-los a[Llegir més d'aquest article]

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?

Aneu-vos de vacances a l'estiu i aprofiteu al màxim el sol, la sorra i el[Llegir més d'aquest article]

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja

Si cerques invertir en una propietat immobiliària, comprar apartament a la platja pot ser[Llegir més d'aquest article]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *