Compra d´apartaments a Marina d´Or

Què és Marina d´Or?

Marina d´Or és un complex turístic de platja amb més de 100.000 metres quadrats, tres hotels, 5.000 apartaments, un camp de golf gegantí, 30 restaurants, fonts, parcs, centres mèdics i balnearis d'aigua Marina dels més importants d'Europa.

Compra d´apartaments a Marina d´Or
Compra d´apartaments a Marina d´Or

Coneguda mundialment com «La ciutat de vacances», es troba a la localitat d'Oropesa del Mar, a la província de Castelló, a la Costa Azahar.

Compte amb 5 hotels que s'han anat construint gradualment, des del començament.
•Hotel Balneari Marina d'Or 5*: inaugurat el 3 de juliol de 2003, compta amb 184 habitacions distribuïdes en 12 plantes.

•Hotel Marina d'Or Platja 4*: inaugurat el 17 de novembre de 2003, disposa d'11 plantes i 225 habitacions.

•Hotel Gran Duque 4*: és l'hotel més nou del complex, inaugurat el 27 de juny de 2007 i disposa de 564 habitacions distribuïdes en 11 plantes.

•Hotel Marina d'Or 3*: va ser inaugurat el 18 d'abril de 1997, sent el primer hotel del complex. Compte amb 10 plantes i 144 habitacions.

•Hotel Marina d′Or Beach 3*: inaugurat el 25 d'abril de 2007, és l'hotel més petit del complex, amb 4 plantes i 51 habitacions.
•Apartaments turístics en explotació hotelera: 639 – 375, en règim de Sol Allotjament i 264, Multiservei (dades agost 2017).

Marina d'Or s'ha caracteritzat per una intensa activitat publicitària i pel patrocini de concursos de bellesa, com Miss Espanya o diferents esdeveniments esportius.

•8 parcs de lleure: Món Fantasia, Cinema 4D, Parc Aventura d'Or, Ludoteca (situada a l'hotel 5*), Miniclub, Jardí Encantat, Parc Polinèsia i Emotion Park.
•Hostaleria: a més dels restaurants dels hotels en règim de bufet, el complex acull aproximadament uns 100 establiments de lleure i restauració.
Pista poliesportiva coberta: apta per practicar qualsevol esport de pavelló, amb graderies per a 850 persones d'aforament màxim.
2 camps d´herba natural i mesures reglamentàries FIFA.

La ciutat de vacances més famosa i concorreguda.

A Espanya, la majoria de les persones coincideixen que és el resort familiar més famós de la Mediterrània i el lloc que, des de nens van voler visitar. A més, tenint en compte que està obert durant tot l'any, el lloc està activament concorregut per milers de persones, gràcies a la diversitat de les instal·lacions, i és a l'estiu quan les activitats turístiques i agendes esportives estan a l'ordre del dia. A primera línia de platja del mar mediterrani, Marina d'Or ofereix una infinitat de serveis, infraestructures i activitats orientades a l'oci en família, per la qual cosa els nens la passaran genial en tot moment.

 

Entrada marina dor

Què fer a Marina d'Or el 2023?

Marina d'Or compta amb parcs de lleure per a totes les edats. Des del parc aquàtic Polinèsia, tematitzat als mars del sud i que ofereix 54 activitats per a totes les edats (amb piscines i atraccions fins als més petits), passant per Aventura d'Or (amb algunes atraccions úniques a Europa i que està enfocat a un públic adolescent i fins i tot adult) o Emotion Park (amb karts, quads, circuit d'obstacles…), el Jardí Encantat (catalogat per la Universitat Jaume I com a únic en la seva categoria gràcies als seus xous entre milers i milers de flors naturals) … el complex compta també amb altres parcs orientats als més petits, com Món o diverses ludoteques, algunes de gratuïtes per als clients allotjats, com el Miniclub Marina d'Or.

Un dels atractius més coneguts i exclusius de Marina d'Or és el seu balneari d'aigua marina, el més gran d'Europa. Entrar a les seves grans piscines, jacuzzis gegants i altres serveis permet al client oblidar-se del món i entrar en un ambient de relaxació i benestar gairebé exclusiu. A més, aquest any, el balneari ofereix grans novetats, com ara una gran zona infantil d'aigua dolça, independent i insonoritzada, accessible per als nens des dels zero mesos.

Canons d'aigua, tobogans, arcs amb dolls, piscines, castells i vaixells pirates, un canal play, una decoració cuidada fins al mínim detall i una nova ludoteca són algunes de les noves atraccions, que passem a detallar:

Parc Aquàtic Polinèsia

El parc Aquàtic Polinèsia compta amb 54 noves activitats i atraccions diferents, per entretenir i sorprendre nens, joves i adults. Espectacularment tematitzat a la Polinèsia, aquest parc aquàtic d'atraccions compta amb zona descoberta, oberta a l'estiu i una altra zona coberta amb l'aigua a temperatura ambient que es pot obrir ocasionalment en qualsevol moment de l'any. Per venir de vacances en família tot l´any.

Parc Aventura d'Or

El Parc Aventura d'Or es converteix en el lloc perfecte per a l'oci de joves, adults i nens més intrèpids gràcies a les seves atraccions magnífiques.

Parc Món Fantasia

Món Fantasia és el gran parc d'atraccions de Marina d'Or Ciutat de Vacances per als nens, i compta amb innombrables atraccions que van des de les més modernes, com el seu Cinema 4D amb butaques interactives, fins a les més tradicionals, com el preciós carrusel venecià . Sent el més gran en la seva categoria de la Comunitat Valenciana, està envoltat de botigues de somni i decorat amb grans ninots, creant un ambient de fantasia per a aquesta zona de lleure dissenyada per a la diversió dels més petits. Al centre del parc d'atraccions, la terrassa del Barco Pirata us ofereix refrescos i gelats. Obert els caps de setmana, els ponts nacionals i l'estiu, constitueix un punt de reunió ideal per a la diversió en família i la imaginació dels nens. .

 

Contacta amb un comercial