venda-apartaments-oropesa-del-mar-viure-a-la-platja
Viure a la Platja, Oropesa del Mar (Castelló)

Viure a la platja, en primeríssima línia

Alguna vegada us heu plantejat viure al costat de la platja els 365 dies a l'any?

Es diu que comprar un apartament a la platja és sempre car i que no està a l'abast de tots, doncs us expliquem que això no és així, perquè amb el nou pla de quotes que tenim en és totalment possible, i per una aportació mensual hipotecaria pel teu banc, el valor del qual és molt menor que el lloguer de casa teva a Madrid, Barcelona, oa qualsevol gran ciutat.

Viure a la platja no és per a rics, amb Inserial  tens l'oportunitat de tenir vistes al mar tot l'any perquè els teus fills i tu gaudiu junts.

Viure a la platja durant tot l'any millora la teva vida

Al final, veure el mar cada matí ens dóna pau i felicitat, i això no és una de les coses més importants al nostre dia a dia? Tenir qualitat de vida i salut, és una cosa que tots necessitem i que després d'aquests darrers anys tenim més present.

Els preus dels habitatges estan pujant, i això ens dóna loportunitat de fer una inversió rendible, viure a la platja, només són avantatges.

Viure al costat de la platja, ja no és només aixecar-te al matí i veure un clarejar increïble, sinó també és entendre com pot canviar la teva rutina i les ganes de començar el dia. Pots fer esport a la platja, meditació, o simplement contemplar el mar des de la terrassa del teu apartament.

Treu-te l'estrès de la ciutat, la multitud de gent, la contaminació, el tràfec de viure sempre amb pressa i amb embussos, si et pares per un segon a pensar-ho, realment no val la pena, és molt millor viure al costat de la platja davant del mar.

Els 300 dies de sol a l'any a la platja d'Orpesa del Mar, et farà viure en unes vacances constants, i qui no vol sentir aquesta sensació? és sentir tranquil·litat, pau i salut.

Coneixes Marina d´Or? És la ciutat de vacances més famosa d'Espanya i està al costat dels Edificis Ciutat Jardí I, Edifici Ciutat Jardí II i el nostre Edifici Miramar es troba just dins aquesta meravellosa ciutat. 

Viure al costat de la platja beneficia la teva salut

Molts estudis i professionals de la salut, coincideixen que viure a la platja, proporciona grans beneficis per a la salut.

Viure a la platja canvia el teu dia a dia, no tothom té la sort de passejar per la platja, sentir l'olor de mar, la sensació que et fa el so de les onades. Caminar descalç per la sorra és un antidepressiu natural.

Qui viu a la platja, té l'opció de banyar-se tot l'any i gaudir d'una cosa així és sentir-se afortunat.

Allunyar-te del so de la ciutat, que només escoltis l'onatge, els ocells, oblidant-te del soroll dels cotxes, ens permet millorar els ritmes del son.

L'aigua del mar afavoreix la pell, a la cicatrització, elimina l'acne. Viure a la platja té molts benèfics, el sol és perfecte per obtenir vitamina D.

El iode, la sal, la qualitat de l'aire del mar, vaig poder reduir els problemes de l'asma, millorar la pell i les al·lèrgies, estimula el sistema immunològic.

Ara que ja coneixes tots els avantatges i beneficis de viure a la platja, des d'Inseryalet proposem venir a conèixer-nos!

Viure a la platja, en primeríssima línia, amb un apartament moblat, equipat, decorat, llest per entrar a viure. Apartaments d'una, dues i tres habitacions, tu tries.

Creiem junts, la llar més bonica del món, el vostre/a

Veniu a conèixer-nos GRATIS a Ciutat Jardí II!

[wpforms id="10847" title="false" description="false"]

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?

Quantes vegades hem pensat que el lloguer és llençar els diners, o pitjor, regalar-los a[Llegir més d'aquest article]

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?

Aneu-vos de vacances a l'estiu i aprofiteu al màxim el sol, la sorra i el[Llegir més d'aquest article]

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja

Si cerques invertir en una propietat immobiliària, comprar apartament a la platja pot ser[Llegir més d'aquest article]

caCatalan