Espanya és un país on un terç de les famílies té una segona residència. Els experts creuen que durant l'estiu són més les famílies que decideixen comprar el seu habitatge de vacances, oblidant haver de buscar allotjament per a les seves vacances durant diversos anys seguits.

Ja sigui per gaudir o com a inversió la qual penses llogar més tard, comprar casa a la platja sempre requereix tenir en compte una sèrie de factors.

Quan algú et parla de si val la pena comprar una casa a la platja, t'està parlant des del punt de vista. Tots prenen decisions diferents, però si el teu desig és gaudir d'un lloc on despertar-te amb el so del mar i banyar-te sota les estrelles, aquest desig no té preu. Tota la resta ja no importa.

Segons l?INE, el preu mitjà d?una casa a la platja a Espanya és de 1.350 euros el metre quadrat. Si això et sembla car, pensa, quina és la despesa que fas cada vegada que te'n vas de vacances? Hauràs de tenir això en compte, ja que et pot generar un gran estalvi per a tota la vida tenir una casa a la platja, tant si te'n vas de vacances, com si et planteges la possibilitat de llogar aquest habitatge tot l'any perquè la hipoteca es pagui pràcticament sola.

4 consells fonamentals abans de comprar casa a la platja

Un gran poder comporta una gran responsabilitat, per la qual cosa cal tenir en compte diverses qüestions.

  • Decideix a quina zona comprar.
  • Primera o segona residència?
  • Com la pagaràs?
  • Coneix totes les despeses associades a l'habitatge.

Decideix a quina zona comprar

Quan es tracta de comprar una casa a la platja hi ha dos factors que cal tenir en compte. No només es tracta de fixar-se en el preu i comprovar que, a mitjà i llarg termini, es pot tractar d'una inversió rendible, sinó advocar per un lloc on estiguem a gust escapant-nos de la realitat.

Per tant, el que et recomanem és que si vols una casa a la platja per descansar, escullis les zones on et sentiries de gust. Un cop les tinguis damunt la taula, pren la decisió en funció dels beneficis que aquesta nova casa a la platja et pugui aportar, ja siguin aquests, econòmics o de gaudi personal.

Primera o segona residència?

Per algun motiu, associem la compra d'una casa a la platja amb una segona residència, però cada cop hi ha més persones que volen despertar-se cada dia amb el so del mar.

En funció de les circumstàncies i de les comoditats que busca cadascú, comprar un apartament a la platja pot ser el teu habitatge habitual.

Com ho pagaràs?

Tens clar quin tipus d'hipoteca triaràs? ¿Tipus fix o tipus variable? Heu pensat en opcions? Has de posar totes les cartes sobre la taula.

Coneixes les despeses associades en comprar una casa a la platja?

Cal informar-se de les despeses que comprar una casa a la platja comporta, sempre tenint en compte que la despesa que es té pot ser recuperada amb aquesta inversió en un període a mitjà termini. Igual que els guanys que es poden donar a mitjà termini depenent de la despesa que comporti la compra.

Segons un estudi de Fotocasa, una de les províncies més barates de la costa Espanyola per comprar casa a la platja, és Castelló. I dins de Castelló una de les localitats més conegudes és Oropesa del Mar, on es troba Marina d´Or Ciutat de Vacances, el lloc de vacances per excel·lència. En aquesta zona pots trobar la nostra constructora Inseryal by Marina d´Or. Venem apartaments d´obra nova que es poden comprar sobre plànol, altres que ja estan construïts o en construcció. Aquests apartaments es troben a primeríssima línia de platja al costat del complex de vacances Marina d´Or.

Vine a visitar-nos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *