Hem volgut dedicar un article especial a algunes persones que van néixer en diferents punts de la província de Castelló i han destacat pel món a les seves respectives professions. 

Aquí van:

CASTELLÓ, TERRA DE TALENT

A banda de ser coneguda per aquests exemples que cal seguir, la província de Castelló compta també amb una àmplia oferta d'oci, amb paisatges naturals patrimoni de la Comunitat Valenciana i amb una àmplia varietat d'opcions d'habitatge.

 

APARTAMENTS EN VENDA A PRIMERÍSIMA LÍNIA DE PLATJA

Si bé alguns opten per mudar-se a la ciutat, els que busquen tranquil·litat i comoditat poden trobar excel·lents opcions de apartaments en venda a primeríssima línia de platja a la costa d'aquesta província, coneguda per tenir un encant especial.

 

Precisament, a la costa del municipi castellonenc d'Orpesa del Mar, al costat de Marina d'Or Ciutat de Vacances ia pocs metres del Parc Natural Prat de Cabanes – Torreblanca, trobareu els apartaments d'obra nova en venda Ciutat Jardí, davant del mar mediterrani.

 

Comença a gaudir de veritat de les teves vacances, no ho imagines més i converteix el teu somni de despertar-te davant del mar en una realitat.

 

T'esperem.

Ciutat Jardí 1, 2 i 3, al costat de la platja Torre de la Sal, a Oropesa del Mar/Cabanes, Castelló, Espanya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *