Benvinguda a Les nostres Oficines al Carrer Moyano Nº8 de Castelló MARINA D'OR Construccions

MARINA D'OR CONSTRUCCIONS

 

Situades a la carrer Moyano 8 de Castelló, les nostres oficines centrals no són només un punt de trobada per a negocis, sinó una veritable declaració de principis quant a disseny i confort es refereix. Des de l'exterior, l'edifici impressiona amb la façana de grans finestrals que no només aporten una sensació d'obertura cap a la ciutat, sinó que també omplen de llum cada racó de l'interior.

 

En entrar, la primera cosa que captura l'atenció és la nostra recepció, un espai lluminós i modern, amb algun toc decoratiu de color. Anna, la nostra recepcionista t'atendrà i prendrà les teves dades. 

 

Benvingut a les nostres Oficines Centrals al Carrer Moyano nº8 de Castelló

Espais Dissenyats per al Confort i la Col·laboració

La nostra oficina està formada per un espai obert, dissenyat per fomentar un ambient de col·laboració i transparència. Compta amb dos despatxos estratègicament ubicats a la dreta de lentrada principal, tota làrea és accessible per als clients, aquests despatxos són essencials per mantenir reunions. 

MARINA D'OR Construccions

Zones d'Espera MARINA D'OR Construccions

Comptem amb dues àrees despera distintives que ofereixen confort mentre els visitants esperen a ser atesos. 

 

La primera àrea destaca per un espectacular panell retroil·luminat que exhibeix alguns dels projectes emblemàtics construïts per MARINA D'OR Construcciones, inclòs el balneari d'aigua marina més gran d'Europa. Aquesta visualització no serveix només com a font d'inspiració, sinó que també és un testimoni del llegat i la qualitat dels nostres projectes.

 

Carrer Moyano

La segona sala d'espera està formada per tres elegants sofàs i una maqueta de l'edifici Miramar a Oropesa del Mar, que permet als visitants visualitzar el seu futur en un dels nostres projectes.

 

Carrer Moyano

El nostre Compromís

A inseryal by MARINA D'OR, entenem que la compra d'un habitatge és una de les decisions més importants a la vida d'una persona. Per això, cada detall de les nostres oficines ha estat pensat amb cura per reflectir el nostre compromís. A més, dins de l'oficina hi haurà com a pisos pilots diferents estances que es podran visitar i així visualitzar com serà el teu habitatge.

 

Cada nou projecte pren en compte no només les tendències actuals en disseny i construcció, sinó també les necessitats reals dels nostres clients, assegurant que cada nou habitatge no només sigui bonic i funcional, sinó també un lloc on es puguin crear records duradors.

La teva Confiança, La nostra Major Aspiració

A inseryal by MARINA D'OR, cada dia és una nova oportunitat per demostrar que més enllà de vendre habitatges, el nostre objectiu és construir llars. Convidem a tots els qui estiguin buscant una nova llar a visitar-nos al carrer Moyano Nº8 i experimentar per si mateixos la diferència que el nostre compromís i cura poden fer en la cerca de la propietat perfecta. 

 

Benvingut a les nostres Oficines Centrals al Carrer Moyano nº8 de Castelló

 

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja
Llegir més
caCatalan