comprar-apartament-terrassa
Imatge: Terrassa de l'edifici Ciutat Jardí I Oropesa del Mar/Cabanes (Castelló)

Beneficis de comprar un habitatge sobre plànol

Comprar sobre plànol vol dir que estem comprant la idea del desenvolupament que estem veient. Els dissenys en 3D que utilitzem les constructores per vendre el projecte són capaços d'ensenyar-nos el model exacte del que tindrem en el futur, de manera que no hi hagi sorpreses inesperades.

Imagina un apartament construït especialment per a tu, tot nou per estrenar; mobles, vaixella, cafetera… completament dissenyat i moblat amb les millors qualitats. Un espai on compartiràs temps en família i amics. Un espai que podràs decorar com tu vulguis, al teu estil i per a la teva total comoditat, un espai on descansaràs, desconnectaràs i que es convertirà a casa teva de vacances. Sona increïble, oi?

Comprar el teu apartament a primera línia de platja per passar les vacances en família, és una de les accions més emocionants de la vida i la millor opció si el que busques és fer una excel·lent inversió, sens dubte, una de les decisions més importants a la vida d'una persona, per això des de INSERYAL volem recordar els beneficis que té el comprar un apartament sobre pla davant d'un de segona mà.

Recordeu que, cada detall compta.

  1. Opcions: serà el teu propi apartament, a estrenar per tu i que convertiràs a casa teva on despertar-te mirant el mar. En estar sobre plànol, tindràs opció d'escollir entre tots els disponibles, quin és teu. Alçada, orientació… tots els detalls són importants.
  2. Disseny i distribució per a tu: podràs adequar els espais als teus desitjos i necessitats.
  3. Econòmic: podràs pagar l'entrada en còmodes quotes, per això podràs administrar millor els teus estalvis, en lloc d'haver de pagar al comptat per la compra. Facilitats per al pagament en un període ampli de temps.
  4. Rendibilitat: comprar sobre pla garanteix la rendibilitat ja que si planeges en algun moment vendre'l, un apartament a primera línia de platja és un valor segur. Mostrant resistència a la baixada de preus, segons l'informe elaborat per TINSA, juliol de 2021.

És el moment d invertir en el teu futur. Ara que ja t'hem explicat els beneficis d'invertir sobre plànol al nou Edifici Ciutat Jardí II, a primera línia de platja a Oropesa del Mar / Cabanes (Castelló).

Actualment INSERYAL by Marina d´Or t'ofereix oportunitats d'inversió amb pagaments ajornats a quotes adaptades a la teva mida, per la qual cosa és preferible destinar aquesta inversió a l'amortització d'una compra d'un immoble que és pagant per llogar un apartament que mai no serà de la teva propietat. En lloc de pagar-li a una persona pel teu habitatge temporal, podries pagar per tenir la teva pròpia llar per gaudir sempre que tu vulguis.

 

Tenim molt més que explicar-te!

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja
Llegir més
caCatalan