Avanços d'obra

inseryal by MARINA D'OR

Benvingut a la secció Avenços d'Obra!

A inseryal by MARINA D'OR, entenem la importància d'oferir als nostres clients la transparència i la confiança que mereixen durant tot el procés de construcció. Per això, estem encantats d'oferir aquest servei addicional on compartirem amb vosaltres les actualitzacions mensuals fotogràfiques de les nostres obres en curs.

El nostre compromís amb la qualitat i l'excel·lència es reflecteix a cada projecte que emprenem. Volem que els nostres clients se sentin segurs i ben informats sobre el progrés dels seus futurs habitatges i desenvolupaments. Amb aquesta secció anomenada «Avenços d'Obra inseryal by MARINA D'OR«, podreu seguir de prop el desenvolupament de les construccions, veure com agafa forma la seva inversió i estar al corrent de les fites clau en el camí cap a la finalització del projecte.

 

Estem compromesos amb la transparència i la comunicació oberta, aquesta secció és una prova més del nostre enfocament a oferir-vos la tranquil·litat i la confiança que necessita en triar inseryal by MARINA D'OR com el seu soci a la construcció d'habitatges i desenvolupaments immobiliaris. Manteniu-vos atent a les nostres actualitzacions mensuals i sentiu-vos lliures de contactar-nos en qualsevol moment si teniu alguna pregunta o necessiteu més informació sobre els nostres projectes en curs. Estem aquí per ajudar-lo i fer que la seva experiència amb nosaltres sigui el més satisfactòria possible.

 

Gràcies per triar inseryal by MARINA D'OR com la seva constructora de confiança!

Promocions acabades

Avanços d'obra

Edifici Ciutat Jardí 2

Veure obra
Avanços d'obra

Edifici Ciutat Jardí 1

Veure obra

ET TRUQUEM GRATIS

  VENDA D'APARTAMENTS A OROPESA DEL MAR/CABANES

   

  Carrer Moyano 8, Castelló de la Plana (CP 12002)

   

  EMAIL: INFO@INSERYAL.ES

  TELÈFON: +34 964 723 242

  Avanços d'obra

  ENLLAÇOS D'INTERÈS

  (*) Quota mensual hipotecària calculada, amb l'aprovació bancària prèvia al comprador, d'un préstec sobre un apartament amb preu de venda de 218.900 euros, després del pagament de l'entrada del 30% (65.170 euros) i hipotecant el 70%, que són 153.230 euros a un tipus d'interès anual fix del 3% a 30 anys amb vinculació. Dades extretes de la web del Banc BBVA. (Actualitzat el 08/04/2024)

  © 2024 inseryal by MARINA D'OR

  © 2024 Inseryal By Marina d´Or
  polítiques de privadesa avís legal