Avantatges de treballar al costat del mar

Després de l'arribada de COVID-19, l'oficina a casa ha esdevingut una opció molt útil per a les empreses a la “nova normalitat”. Treballar en remot o de forma híbrida és cada cop més comú per ser beneficiós tant per a les empreses com els treballadors i fer-ho en un entorn idíl·lic, encara és millor. Has pensat en les avantatges de treballar al costat del mar?

Tot i que adaptar-se a una oficina a casa va suposar inicialment un gran desafiament per a les empreses, ara, uns mesos després, hem trobat diferents maneres de treballar a les nostres llars de manera eficient, com si estiguéssim a la pròpia oficina. A causa d'aquesta nova situació, la venda a zones de platja com a Castelló ha augmentat.

Moltes persones ja coneixen els avantatges de treballar al costat del mar, els beneficis de compaginar la teva vida laboral amb el relax i la diversió que implica viure a la platja gràcies als nostres apartaments a Marina d'Or.

Avantatges de treballar al costat del mar

 

El dia a dia a la costa suposa esprémer a màxim el teu temps lliure, aprofitar al màxim l'estiu i, també, incrementar el rendiment laboral. En aquest article et mostrem alguns dels molts avantatges de treballar al costat del mar:

1. Prevenció de la salut / treballar al costat del mar

Atesa la situació actual, instal·lar la teva oficina a casa de la platja redueix el contacte amb els altres i proporciona una garantia de salut i seguretat.

Avui dia, en alguns treballs ja no cal interactuar físicament amb altres persones, de fet hi ha moltíssimes plataformes per poder comunicar-te telemàticament de manera eficient amb els teus companys sense perdre el tu a tu.

Aprofitar-te d'aquesta i molts altres avantatges de treballar al costat del mar pot estar al teu abast, la Costa d'Azahar, amb els seus 300 dies de sol a l'any i una estupenda temperatura tant a l'estiu com a l'hivern és una opció idíl·lica per a tu habitatge a la platja.

2. El relaxant so del mar / treballar al costat del mar

Un altre dels avantatges de treballar al costat del mar suposa treballar amb la millor banda sonora i de manera natural!

Res no supera el so d'una platja que brinda pau, tranquil·litat i relaxació. El so de les onades del mar i de la brisa pot millorar la concentració i reduir els nivells d'ansietat.

No hi ha res millor que prendre's un descans de la feina i mirar el mar. Sentiràs que el seu estat d'ànim canvia millor i la seva atenció augmenta fins arribar al nivell òptim per absorbir i retenir nova informació.

3. Tranquil·litat visual / treballar al costat del mar

Visualment, el color del mar i del cel afectarà el nostre estat de calma. En psicologia del color, el blau evoca calma, frescor i tranquil·litat. És a dir, tots aquests tons són bons el nostre cervell, per la qual cosa en utilitzar aquesta composició de fons natural, et permet fer cada tasca d'una manera més tranquil·la i amb menys estrès.

4. Concentració / treballar al costat del mar

La presència del mar pot ajudar-te a concentrar-te, és a dir, treballar al costat del mar millora la teva concentració. L'oceà es considera catalitzador i energia neta.

Si treballes a la platja, pots aprofitar els descansos entre tasca i tasca per fer una passejada al costat del mar. Aquesta activitat et manté clar, despert i, segur, que millora la teva actitud per fer front a una nova tasca. També reactives els teus músculs i millores la teva circulació sanguini.

5. Millorar el sistema respiratori / treballar al costat del mar

La puresa de la brisa marina també ens ajuda a relaxar la ment. La brisa marina produeix serotonina, una hormona de la felicitat que pot alleujar l'estrès i l'ansietat i és perfecta.

Aquests són 5 dels avantatges de treballar al costat del mar, però tu mateix en pots descobrir moltes més. Treballar al costat del mar és treballar de forma més eficaç i eficient, és guanyar salut i temps de qualitat, és, en definitiva: treballar més feliç.

Des de Inseryal by Marina D´Or tenim a venda Apartaments a Oropesa del Mar/Cabanes. Estan ubicats en entorn privilegiat a la Província de Castelló, a la Costa d'Azahar i al costat de tots els serveis i activitats de Marina d'Or i totes els plans d'Orpesa del Mar.

Els nostres apartaments nous, a primeríssima línia de platja, moblats, equipats i decorats són la millor oportunitat per poder treballar al costat del mar i poder allargar l'estiu tant com vulguis com necessitis, per la teva salut i la dels teus.

Parla amb nosaltres!