apartamentos en Marina d'Or en primera línea

Segons la Cadena Ser, a 1 de febrer de 2023, el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha aprovat un projecte important per a la regió de Castelló: «Duplicació N-340 al seu pas per Oropesa del Mar. 1a Fase: condicionament i reordenació d'accessos».

El pressupost per a aquesta ambiciosa obra puja a 20 milions d'euros i promet millorar significativament la funcionalitat i la seguretat a la carretera N-340 a Oropesa del Mar, cosa que afectarà positivament els veïns d'Orpesa del Mar i els propietaris dels apartaments junt Marina d'Or Ciutat de Vacances.

És una notícia excel · lent també per als propietaris dels apartaments a Marina d'Or a primera línia de platja .

També és una bona notícia per als residents del recent estrenat edifici d'obra nova Ciutat Jardí I, que tindrà al seu costat els edificis Ciutat Jardí II i III.

apartamentos en Marina d'Or en primera línea

Apartaments a Marina d'Or a primera línia de platja

El projecte inclou la millora del traçat, la reorganització dels accessos i actuacions als enllaços de la Renegá, el semi enllaç d'Oropesa i l'enllaç amb l'AP-7, cosa que augmentarà significativament la funcionalitat i seguretat a la carretera N-340 a Oropesa del Mar.

La carretera N-340 comptarà amb tres accessos importants, cadascun dissenyat per complir amb una funció específica.

  • A l'enllaç de la Renegá, es preveu la construcció d'una glorieta a un nivell diferent.
  • A l'enllaç d'Oropesa, es preveu una solució de semienllaç amb pesos que millorarà els radis actuals i la intersecció a T dels carrers Maestrat i José Rivera Forner, gràcies a la construcció d'una glorieta.
  • Finalment, a l'enllaç amb l'AP-7 es contempla un enllaç en trompa, atès que s'ha considerat que els moviments des de i cap a l'AP-7 són els més importants.
 

En resum, el projecte «Duplicació N-340 al seu pas per Oropesa. 1a Fase: condicionament i reordenació d'accessos» promet ser una inversió important a la regió de Castelló, millorant la funcionalitat i la seguretat a la carretera N-340 a Oropesa del Mar i permetent un flux més fluid de trànsit.

Serà interessant veure com es desenvolupa aquest projecte en el futur i quin impacte tindrà als apartaments a Marina d'Or a primera línia de platja.

Escriu-nos avui mateix i comença a gaudir de viure a primeríssima línia de platja tenint accés a les principals vies de carretera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *