Comprar apartament a primera línia de platja
Edifici Ciutat Jardí

Tots hem pensat alguna vegada com seria tenir un apartament a primera línia de platja, on poder gaudir de la teva terrassa amb vistes magnífiques al mar Mediterrani, sempre que un vulgui. Seria una sensació idíl·lica!

Apartament a primera línia de platja

Algunes de les preguntes que ens hauríem de fer serien, per què tenir un apartament a primera línia de platja?, val la pena viure a primera línia de platja? o és una bona inversió tenir un apartament a primera línia de platja? Doncs bé, anirem responent totes aquestes preguntes.

Podem parlar de 5 avantatges que ens dóna tenir un apartament a primera línia de platja:

 1. Destinació perfecta per a les teves vacances; sempre que volguessis tindries la millor manera d'escapar-te de la ciutat i anar-te'n a la platja, gaudint del sol, el mar, la sorra, aconseguint tota aquesta felicitat i tranquil·litat que necessites perquè el dia a dia es faci més suportable.
 2. Estalvies a llogar un apartament de vacances; tenint la facilitat d'anar al teu propi apartament a primera línia de platja, la teva escapada et sortirà gratis. Podràs fer servir el teu apartament sempre que vulguis, sense maldecaps pensant en reserves, hotels, dates etc.
 3. Independència i seguretat: Tenint el teu apartament a primera línia de platja, tindràs la seguretat que el teu allotjament de vacances és perfecte per a tu, sempre al teu gust i en les millors condicions.
 4. Qualitat: amb el teu apartament a primera línia de platja sabràs perfectament que on marxes de vacances és el lloc idoni per a tu. Ja tindràs localitzat els millors llocs on anar, les millors platges, fins i tot tindràs el teu propi grup d'amics i gent propera per passar les vacances i fer diferents plans d'oci.
 5. Inversió perfecta: llogar o vendre el teu apartament a primera línia de platja a llarg termini, pot ser una de les millors inversions que hagis pogut realitzar.

Si llogues aquest apartament com un allotjament de vacances en dates en les quals no hi seràs, vaig poder donar-te un retorn important de diners. I segurament a finals d'any pensessis, quina bona compra vaig fer!

Comprar un apartament a primera línia de platja a Oropesa del Mar

Oropesa del Mar és una localitat perfecta per invertir al teu apartament a primera línia de platja, compta amb diverses platges, entre elles una de les més boniques anomenada, Torre de la Sal, amb 13 km d'extensió.

En aquesta localitat es troba Marina d´Or Ciutat de Vacances, la qual és molt coneguda a tot Espanya ia l'estranger. Gràcies a aquest gran complex hoteler, podem gaudir de diferents opcions d'oci en aquesta localitat d'Oropesa del Mar.

A Marina d´Or podem trobar, 8 parcs d´Oci, diversos Hotels de 3, 4 i 5 estrelles, més de 100 botigues i restaurants, sense oblidar-nos del Balneari d´aigua Marina d´Europa més gran i dels 300.000 m2 de jardins i zones verdes .

Comprar un apartament a primera línia de platja a Oropesa del Mar, és una elecció on pots trobar tot el que busques, des de tranquil·litat i descans, fins al lleure i les activitats que Marina d´Or pot proporcionar-te.

Compra la teva llar a un preu assequible, amb Inseryal by Marina d´Or

Des d'Inseryal by Marina d´Or volem oferir-te aquesta llar que busques perfecte per viure a primera línia de platja, o per realitzar una bona inversió.

Des del nostre edifici Jardí II pots accedir a peu a la platja, ja que els nostres apartaments es troba a primeríssima línia de platja. I no només això, tots els nostres apartaments es lliuren totalment moblats, equipats i decorats, llestos per entrar a viure!

Això és una facilitat que volem donar als nostres clients, ja que sabem que és una de les coses que més preocupa després de fer la compra del teu apartament a primera línia de platja, i nosaltres no volem que els nostres compradors tinguin cap preocupació.

T'esperem a Oropesa del Mar / Cabanes, et convidem a conèixer-nos. 

Compra sense risc i amb la millor garantia!

  Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

  Per què és més barat comprar que llogar?
  Llegir més

  Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

  És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?
  Llegir més

  Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

  Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?
  Llegir més

  Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

  Que has de saber abans de comprar apartament a la platja
  Llegir més
  caCatalan