apartament-a-la-platja
  Ciutat Jardí II, Oropesa del Mar (Castelló)

5 preguntes que ens hem de fer abans de comprar un apartament a la platja

Índex de continguts

En una situació en què els bancs ens cobren per guardar uns diners que, per culpa de la inflació, cada cop val menys, cal buscar maneres de rendibilitzar aquests petits estalvis, i comprar un apartament a la platja pot ser una bona inversió.

A Espanya, històricament, l'habitatge ha estat sempre una destinació interessant per a petits capitals, i és una de les inversions més segures i estables. Arribats a aquest punt, convé tenir en compte una sèrie de factors que ens ajudaran a escollir la millor inversió entre moltes opcions, com pugui ser, un apartament a la platja.

1. Pis a la ciutat o apartament a la platja?

L'adquisició d'un apartament a la platja, més enllà d'un negoci, ens ofereix també la possibilitat de gaudir d'un habitatge davant del mar, un luxe afegit per a la nostra inversió.

2. Quan ens hauríem de gastar en un apartament a la platja?

No hi ha una quantitat exacta que puguem considerar correcta. Dependrà tant del poder adquisitiu del comprador com de les necessitats. Com sempre, el sentit comú ens diu que busquem una inversió raonable i que no ens obligui a desemborsaments elevats. Buscar apartaments a la platja a un preu raonable, no sempre és fàcil, però sí possible.

3. Què cal valorar a l'hora de comprar un apartament a la platja?

Amb milers de quilòmetres de platges a Espanya, hi ha diverses circumstàncies que poden condicionar la revaloració d'un apartament a la platja. Més enllà del preu inicial de l'habitatge i el seu marge de revaloració caldrà tenir en compte:

·La ubicació (sent la primera línia de platja un valor sempre atractiu)

· Un entorn en desenvolupament, preferiblement amb activitat al llarg de l'any (no només a l'estiu): hotels, locals comercials, supermercats, parcs de lleure…

· Per últim però no menys important, les prestacions de l'edifici

comprar un apartament a la platja
dona en banyador pensant en comprar un apartament a la platja

i/o la mateixa urbanització de els nostres nous apartaments a la platja: piscines, zones comunes per, sobretot, els més petits, pàrquing, trasters, etc. Tots aquests factors, com més millor, no només ens faran gaudir encara més de la nostra nova propietat, sinó que són fonamentals per a la revaloració de la mateixa.

· Tenir un apartament a la platja ens permet llogar-lo com a habitatge de vacances quan no el fem servir, i això, ens genera un ingrés extra, que sempre va bé. Per tant, tenir un apartament a la platja és una inversió rendible i segura.

4. Apartament a la platja dobra nova o segona mà?

La resposta és òbvia, però no sempre és fàcil trobar obra nova a primeríssima línia de platja, ia bon preu, en una destinació atractiva. Inseryal by Marina d'Or construeix i ven obra nova a Oropesa del Mar i Cabanes, des de fa tres dècades, al costat de la Ciutat de Vacances, una destinació excepcional per a una segona residència.

5. Quin equipament necessitaré per a un apartament a la platja?

Moblar, equipar i decorar un apartament a la platja de dues o tres habitacions, més quan la tenim a uns centenars de quilòmetres no és feina ni senzilla ni econòmica, per la qual cosa és interessant l'opció de adquirir l'habitatge ja amb mobles i electrodomèstics. Estalviarem diners i temps, sabent que tots els mobles, electrodomèstics, il·luminació i, més encara si la decoració funciona i encaixa perfectament. Perquè és així. Des de Inseryal by Marina d'Or et donem totes aquestes facilitats.

Estàs a un clic de comprar un apartament a la platja aquí!